No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FASHION & ART: Módna prehliadka prinesie aj inšpirácie na plesovú sezónu

7. januára 2014 |  | |

Fashion&ArtUž po štvrtýkrát sa v Rimavskej Sobote stretnú milovníci módy, umenia, vlasovej a vizážistickej tvorby. V piatok, 10. januára o 18:30 hod. štartuje módna prehliadka Fashion & Art, ktorá predstaví úplné novinky, plesové inšpirácie, svadobné účesy aj profesionálnu vizáž. To všetko v priestoroch guľovej sály v rimavskosobotskom Dome kultúry.

Ako Rimava.sk informovala Katarína Pivníková, autorka myšlienky série módnych prehliadok v Rimavskej Sobote, tentokrát bude mať absolútnu premiéru na Slovensku Desigual kolekcia jar/leto 2014 s názvom 'For Everybody'. Majiteľka obchodu Colorfashion predstaví aj svoju novú značku Skunkfunk. A na pódiu sa objavia aj detské modely.

Posledné inšpirácie k plesovej sezóne ponúknu krásne modely salónu Narnia. Jeho majiteľka pripravila aj šaty z najnovšej kolekcie, v ktorých ešte zatiaľ na žiadnom plese nik nezažiaril. Nebudú chýbať modely Sugarbird, ktoré  majiteľka obchodu  priniesla z Maďarska. Už teraz sa tešia veľkej obľube na stužkových slávnostiach a plesoch. Noblesu prehliadke určite prinesú aj dámy, ktoré v Rimavskej Sobote už po druhýkrát predstavia kožuchy predajne La Diva.

Pozvanie opäť prijal známy kaderník Erich Petróczi, ktorý si pre túto príležitosť pripravil inšpirácie pre svadobné účesy. Svoje flóristické umenie prvýkrát  na tejto prehliadke predstaví Henrieta Mišuráková  -  majiteľka Kvetinárstva Henrieta. O vizáž modeliek sa postará ocenená titulom Objav roka 2013 v kategórii vizáž – Katarína Pivníková s tímom vizážistov agentúry LeRen.

Návrat do minulosti - aj tak by sa dala nazvať tvorba 17-ročnej Julianny Máté, ktorá na prehliadke predstaví  renesanciu čipky v aplikácii na súčasných módnych strihoch. Julianna sa v novembri  stala víťazkou prestížnej súťaže „VIEM - TUDOK“ -  slovenské kolo medzinárodnej vedeckej konferencie mladých talentov.

Názov Fashion & Art v sebe nesie všetko, čo týmito prehliadkami chceme prezentovať. Keď si chcete pozrieť pekné šaty, môžete zájsť do butiku, pre dobrý strih ku kaderníkovi a líčenie k vizážistke. My vám však chceme ponúknuť viac. Umenie, ktoré v sebe skrýva módna prehliadka Fashion &  Art je tvorba módnych, vlasových stylistov, vizážistov, kultivovaný prejav našich krásnych modeliek, umenie tanečníkov, hudobníkov, profesionálny prístup podnikateľov s módnym priemyslom nášho mesta a okolia. Tak ako v minulosti bol pre regióny charakteristický odev, aj dnes môže byť móda zrkadlom krásy nášho regiónu,“  uviedla Katarína Pivníková.

Podujatie sa koná v  spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom v Rimavskej Sobote.

plagat

Zdroj: Sponzorovaný článok

Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross