No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FOTO: Musím povedať, že nie každý koncert je taký dobrý, ako bol tento, povedal spevák Adam Ďurica

10. mája 2022 | | | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Včerajší (9. mája) sprievodný program 13. ročníka festivalu odborných zručností Strednej odbornej školy obchodu a služieb (SOŠOS) Four Fest svojím koncertom ukončil slovenský interpret Adam Ďurica.

Z reakcií publika bol prekvapený aj sám spevák. Hneď na úvod fanúšikom prezradil, že v Rimavskej Sobote sa nachádza prvýkrát a je veľmi milo prekvapený z ich privítania.

Článok pokračuje pod reklamou


Jeho hity spievalo celé publikum spolu s ním a pri posledných piesňach návštevníci Divadelnej sály v Dome kultúry neobsedeli a rytmické piesne dopĺňali tancom. Pri pomalších skladbách publikum svietilo svetlami zo svojich mobilných telefónov, čím doklepli atmosféru do úplnej dokonalosti.

Na konci dobrého koncertu nemohlo chýbať skandovanie spevákovho mena a vypýtanie si bonusovej piesne. Ako Adam Ďurica pre Rimava.sk povedal, Rimavská Sobota ho príjemne prekvapila. „Človek si niekedy robí také svoje predstavy, že aké to asi bude. No a ja som teraz prišiel bez tých predstáv a nechal som to na ten osud. Musím povedať, že nie každý koncert je taký dobrý, ako bol tento.“

Doplnil, že ľudia boli perfektní a musí pochváliť publikum, pretože bolo skvelé. „Niekedy sa ten koncert zlomí v polovici a niekedy až pri závere, ale tu som mal pocit, že si rozumieme s tými ľuďmi už od začiatku, od prvej pesničky, takže to bolo také výnimočné a dnes som si to veľmi užil,“ prezradil Adam.

Článok pokračuje pod reklamou


Boli sme zvedaví, či Adam niečo chystá v blízkej budúcnosti a na čo sa jeho fanúšikovia môžu tešiť. Povedal, že stále je aktuálny album Naše hriechy, z ktorého hrali piesne aj počas koncertu v Dome kultúry a bude natáčať klipy na dve piesne z tohto albumu, ktoré už čoskoro uzrú svetlo sveta.

„Musíme to urobiť veľmi rýchlo, budeme robiť dva klipy za dva dni. A potom náš čaká leto, v ktorom by som chcel vydať aj výberovku. Je to taká tradičná záležitosť a chcem nahrať aj nejakých pár nových vecí,“ doplnil na záver.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross