No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Plesovú sezónu otvoril XIV. Reprezentačný ples mesta

18. januára 2010 |  | |

V poradí štrnásty Reprezentačný ples mesta Rimavská Sobota v uplynulú sobotu odštartoval tohtoročnú plesovú sezónu. Ako pre Rimava.sk uviedla Tatiana Koniarová z rimavskosobotského Mestského kultúrneho strediska, v estrádnej sále Domu kultúry sa zišlo približne 110 hostí.

O výbornú zábavu sa postarali hlavne hudobníci, trnavská skupina Exil a domáce Spektrum Duo. Ples slávnostne zahájili tanečníci z klubu Impulz, ktorí sa predstavili so štandardnými i latinsko-americkými tancami, vystúpila aj skupina orientálneho tanca z Mestského kultúrneho strediska.

Ako pre Rimava.sk uviedol primátor Rimavskej Soboty Štefan Cifruš, tento ročník mestského plesu považuje osobne za veľmi vydarený. „Nepamätám si, kedy som sa naposledy tak dobre zabavil. Podobne ako po minulé roky, aj tentokrát bol ples veľmi dobre organizačne zabezpečený, v sále vládla priateľská a skutočne vynikajúca atmosféra,“ zhodnotil Cifruš.

Podobné dojmy si zo sobotňajšieho mestského plesu odnášala aj Eva Benková zo Štúdia Evina, ktorá sa postarala o výzdobu sály. „Ladená bola do módnej fialovej a cyklámenovej farby a zobrazovala tematiku vesmíru, keďže minulý rok sme si pripomenuli desiate výročie planétky Rimavská Sobota,“ prezradila pre Rimava.sk aranžérka.  Ako uviedla, prípravy a výzdoba sály trvali približne týždeň. „Najviac času mi zabrala výzdoba stropu, ktorá bola aj fyzicky náročná,“ dodáva s úsmevom Benková, ktorá vlastnoručne vyrobila 14 vesmírnych elementov symbolizujúcich 14. ročník plesu mesta. Zároveň sa pochvalne vyjadrila na adresu plesajúcich dám, ktoré sa podľa nej blysli v krásnych a farebných róbach. „Bol to pravý reprezentačný ples, taký, aký má byť,“ zhodnotila aranžérka.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross