No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FOTO: Sendreiovci odohrali zápas proti Kmeťobandu aj za účasti ďalších celebrít

3. októbra 2022 | | | |  | 

ROVINKA - Zlatá Rovinka Cup priniesol zaujímavý futbalový zápas dvoch hudobných skupín - Sendreiovcov a Kmeťobandu. My sme sa na tento netypický duel boli pozrieť a prinášame vám niekoľko fotografií a aj vyjadrenie Vladimíra Sendreia.

"Už pred dvoma rokmi sme hrali zápas s Kmeťobandom. Vtedy sme prehrali, takže som mu to chcel vrátiť. Pozývali sme ich aj na duel do Kokavy nad Rimavicou, no nepodarilo sa im prísť. Nie je to len o futbale, ale aj o tom, že šport nás baví a všetko spája," uviedol pre Rimava.sk Vlado Sendrei.

Článok pokračuje pod reklamou


Sendreiovci nakoniec zvíťazili po penaltovom rozstrele, kedy ako poslední dvaja aktéri kopali pokutový kop Vladimír Sendrei a Igor Kmeťo starší. "Výkon hráčov hodnotím veľmi dobre. Mne sa podarilo streliť aj gól, čiže zápas vnímam fantasticky," dodal Sendrei.

Zápasu sa zúčastníli aj známe mená, ako napríklad raper Michal "Ego" Straka, Paľo Drapák či raper Kelso. Prítomní boli aj speváčka Dominika Mirgová či herec Peter Batthyany. Pozrite si našu fotogalériu zo zápasu a aj z vystúpenia Sendreiovcov.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross