No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FOTO VIDEO: V amfiteátri sa zabávalo takmer tisíc ľudí - headliner Vondráčková

Takmer tisíc ľudí prilákal do rimavskosobotského amfiteátra sobotňajší Stašákov večerný program, Kaviareň Slávia s Helenou Vondráčkovou a koncert superstaristu Lukáša Adamca. Rimavskosobotský primátor Jozef Šimko v príhovore symbolicky otvoril vynovený amfiteáter, úpravu areálu zabezpečili Technické služby mesta. Šimko naznačil aj ďalšie plány samosprávy, opravu detského dopravného ihriska, rozvoj Kurinca a priemyselnej zóny.
.

Počas dvoch hodín sa potom na pódiu vystriedali Pavol Stašák , spievajúci profesor Vladimír Čečot, Silvia a Peter Klimentovci a Rezső Soltész, ktorých v Kaviarni Slávia hostil Peter Stašák. Najočakávanejšou hviezdou večera však bola nepochybne legenda česko-slovenskej hudobnej scény Helena Vondráčková, ktorá nevynechala známe hity zo svojho repertoáru, „Dlouhá noc“ roztancovala publikum a stiahla ľudí priamo pod pódium. Bodku za sobotňajším večerom dal mladý spevák, víťaz Česko Slovenskej SuperStar Lukáš Adamec.

Podujatiu, ktorým vyvrcholili oslavy Dní mesta, doprialo aj počasie, na viac ako štvorhodinovú hudobnú šnúru prišli nielen Rimavskosoboťania, ale aj obyvatelia okolitých miest a obcí. Večerný koncert si nenechal ujsť ani poslanec Národnej rady SR a primátor Hnúšte Michal Bagačka, primátor Tisovca Peter Mináč a primátor Poltára Pavel Gavalec.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross