No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FRAJ Sessions pokračujú druhým koncertom, v Dekáči vystúpi mladý slovenský producent Toello

30. júna 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA - Jeho motto znie „populárny medzi nepopulárnymi“. Toello, vlastným menom Tomáš Trník, vystúpi v sobotu (2. 7.) v átriu rimavskosobotského podniku Dekáč. Do Rimavskej Soboty prinesie sviežu zmes popu, alt-rocku a rapu.

Toello sa na hudobnej scéne objavil v roku 2019, kedy so svojím projektom Brains for Sale zaujal slovenské vydavateľstvo Gergaz.

Článok pokračuje pod reklamou


Svoj debutový album Bats & Butterflies vydal o rok neskôr a získal zaň nomináciu na Radio_Head Awards v kategórii Debut roka. V átriu Dekáča sa v sobotu o 21:00 predstaví aj s gitaristom Martinom Nemčekom a DJ-om Lukasom Willgerom.

Cyklus koncertov s názvom FRAJ Sessions dáva priestor mladým slovenským hudobníkom z alternatívnej scény. Známi sú najmä z vysielania Rádia_FM, ktoré je hlavným mediálnym partnerom podujatia. Projekt zakončí 6. augusta (v sobotu) objav minulého roka hudobníčka Nina Kohout.

Vstup na koncert je bezplatný. Ďalších účinkujúcich festival postupne predstavuje na svojom Facebooku a Instagrame, kde sa rozhodne oplatí kliknúť!

Podujatie finančne podporil Fond na podporu umenia a Sociálny a kultúrny fond SOZA – Slovenského ochranného zväzu autorského.

Rimava.sk je mediálnym partnerom podujatia.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross