No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOT ART: Koncertovať príde Peter Cmorik, predstaví svoj nový album

Peter CmoríkObľúbený slovenský spevák Peter Cmorik s kapelou vyráža v septembri na druhé slovenské turné, koncertovať bude aj v Rimavskej Sobote. V stredu, 3. septembra, o 19.00 hod. na nádvorí Čierny orol predstaví svoj nový album „o Tebe“. Ako pre Rimava.sk uviedla Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska, koncert bude posledným hudobným podujatím tohtoročného kultúrneho leta  HOT ART v Rimavskej Sobote. „Peter Cmorík sa pred rimavskosobotským publikom nepredstaví po prvý raz. Nepochybne sa aj tentokrát môžeme tešiť na skvelý umelecký zážitok,“ povedala Špitálová. Vstupné je 7 eur v predpredaji,  10 eur na mieste. Predaj vstupeniek v Dome kultúry a Turistickom informačnom centre.

Priaznivci Petra Cmorika sa môžu tešiť na prierez štyroch albumov, zaznejú tiež skladby, ktoré vznikli k rôznym projektom. Na pódiu bude speváka doprevádzať Juraj Tatár (klávesové nástroje), Martin Gašpar (basová gitara), Štefan „Pišta“ Lengyel (gitara) a Stano Kociov (bicie).

Po štyroch rokoch vydáva Peter Cmorik svoj v poradí štvrtý album. Tak ako je u neho zvykom, obklopil sa hudobníkmi, ktorí na slovenskej scéne znamenajú úplnú špičku. Na rozdiel od predošlých albumov sa na nahrávaní aj produkcii podieľalo viacero rôznych hudobníkov. Na novom albume “O tebe” je vidieť viac Petrov rukopis a jeho autorský podiel na skladbách je väčší, aký bol na predchádzajúcich doskách. Za zmienku iste stojí, že dvomi skladbami na album prispela Jana Kirschner. “O tebe” prináša tradičný, naturálny a viac gitarový zvuk. Na albume sa nachádzajú aj už známe skladby „Premýšľam nad tebou“ a „Kam som rozum dal“.

turné Peter Cmorik

Koncert  je súčasťou projektu HOT ART – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktoré organizuje Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou MK SR a spoločnosti Automax s.r.o.

Zdroj: Sponzorovaný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross