No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOT ART: Kultúrne leto pokračuje divadlom a muzikálom pre deti

Maťko a Kubko muzikálRimavskosobotské kultúrne leto pokračuje, na svoje si opäť prídu nielen dospelí, ale aj deti. Už tento piatok je pripravené divadelné predstavenie v podaní známych hercov, v nedeľu je na programe  rozprávkový muzikál.

Vtipné zrkadlo pre všetkých, ktorí žijú v partnerskom vzťahu a dokážu sa hádať o bezvýznamných malichernostiach. Taká je komédia „3×2“, v ktorej sa v piatok, 8. augusta o 19.00 hod. predstaví Csongor Kassai a Zuzana Martinková. V troch príbehoch čaká na divákov trojgeneračný ohňostroj vtipných manželských zvád a udobrovania, ktoré určite vyvolajú smiech a zaručia príjemný zážitok. Predstavenie bude v Dome kultúry.  Vstupné: 5 eur v predpredaji (MsKS, TIC) / 7 eur na mieste.

Nedeľa (10. august) bude patriť deťom. Podvečer o 17.00 hod. čaká na všetkých malých divákov v Dome kultúry rozprávkový muzikál Maťko a Kubko v podaní košického Divadla Hudby. Vyrozpráva príbeh dvoch valachov, ktorí na salaši zažívajú dobrodružstvá pri chytaní kukučky, hľadaní pokladu na Jána, skúsia si zbojnícke remeslo alebo sa statočne postavia medveďovi aj  vlkovi. Muzikál Miloslava Miňa Mojžiša podľa rovnomenného námetu Marianny Grznárovej je plný chytľavých ľudových, ale aj autorských pesničiek. Vstupné: dieťa 2 eur / dospelý 3 eur. Predaj vstupeniek v MsKS, TIC aj priamo na mieste.

Predstavenia sú súčasťou projektu HOT ART – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktoré organizuje Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou MK SR a spoločnosti Automax s.r.o.

Zdroj: Sponzorovaný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross