No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOT ART: Kultúrne leto zavŕšia Štyria na kanape

Štyria na kanapeVtipná a bláznivá komédia s hviezdnym hereckým obsadením, také je predstavenie Štyria na kanape, ktoré zakončí tohtoročný program kultúrneho leta v Rimavskej Sobote. V pondelok, 15. septembra, zavíta do divadelnej sály Domu kultúry Petra Polnišová, Henrieta Mičkovicová, Emil Horváth, Richard Stanke a Ľuboš Kostelný. Manželské peripetie v ich podaní sa začínajú o 19.00 hod. Vstupenky sú už v predpredaji, v Mestskom kultúrnom stredisku a v Turistickom informačnom centre (cena 14 eur).

Štyria na kanape – to je zaručene neverná komédia. Najhranejší  francúzsky  autor  na svete Marc Camoletti je späť! Na nedávny megaúspech inscenácie “Kto zhasol svetlo”, nadväzuje  nemenej  vtipná a  bláznivá komédia o peripetiách rozpadu manželstva. On advokát, ona lekárka - zdanlivo poľahky sa mienia vzdať svojho celoživotného partnera. Nie však svojej polovice domu. A čo ešte, keď sa v obývačke objavia aj milenci oboch? Francúzi to majú za takýchto okolností ľahšie: aj tentoraz im situáciu pomáha rozuzliť majordómus a sluha v jednej osobe - charizmatický, jasnozrivý a prostoreký Viktor. Už dávno ste sa toľko nenasmiali, ako na tejto fraške, kde plieskajú facky aj dvere, padajú obvinenia aj zábrany a víťazí všeobjímajúci humor.

Predstavenie  je súčasťou projektu HOT ART – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktoré organizuje Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou MK SR a spoločnosti Automax s.r.o.

Štyria na kanape

 

Zdroj: MsKS, Sponzorovaný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)

Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross