No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOT ART: Laci Strike a jeho tanečná skupina prinesú najznámejší príbeh lásky

hot-artKto by nepoznal osud Rómea a Júlie, dvoch mladých zaľúbencov, ktorý sa od čias Shakespeara dočkal množstva spracovaní a je jedným z najslávnejších príbehov o veľkej láske. Do Rimavskej Soboty príde v netradičnom, hip-hopovom prevedení. Laci Strike a jeho tanečná skupina Strike Force 1 okrem večerného vystúpenia „Júlio a Rómea“ chystá aj popoludňajší workshop pre deti. Už túto sobotu, 19. júla, v Dome kultúry.

z predstavenia Júlio a Rómea“Júlio a Rómea je zatiaľ najsilnejší projekt mojej kariéry. Niekoľko rokov som čakal, kedy bude tá pravá chvíľa. Tá nastala teraz,” povedal o predstavení jeho choreograf, známy tanečník Laci Strike. V príbehu okrem neho účinkujú ďalší  špičkoví hip-hopoví a break dance tanečníci, majster sveta v stepe a slovenský kráľ beat boxu. Shakespearova tragédia sa v ich podaní mení na tragikomédiu. Špičkové choreografie, pohybové nápady, výtvarne bohatá výprava posúvajú príbeh lásky a nenávisti k nečakaným pointám.

Predstavenie sa začína v sobotu o 19.00 hod. v divadelnej sále rimavskosobotského Domu kultúry.  Vstupné v predpredaji 7 eur / na mieste 10 eur, deti do 6 rokov zdarma. Predpredaj vstupeniek v Dome kultúry a v Turistickom informačnom centre.

„Večernému vystúpeniu bude predchádzať tanečný hip-hopový workshop o 15.00 hod. v estrádnej sále, kde sa Laci Strike a jeho tanečníci budú venovať deťom,“avizuje Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska a dodáva, že workshop  pre deti je grátis a vekovo neobmedzený.

Predstavenie Júlio a Rómea  je súčasťou projektu HOT ART – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktoré organizuje Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou MK SR a spoločnosti Automax s.r.o.

Réžia : Soňa Ferancová
Scenár: Soňa Ferancová
Choreografia: Laci Strike
Výber hudby: Soňa Ferancová, Laci Strike
Scéna a kostýmy: Anna Neuschl Amtmannová
Svetelný dizajn: Robert Polák

Účinkujú: Esso, Zitron, Gorky, Nespi, Dando Starr, Peťka Alma, Kubo, Laci Strike, Orby

Júlio a Rómea plagát

Zdroj: Sponzorovaný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross