No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOT ART pokračuje módnou prehliadkou Easy summer show

easy-summer-showLetné modely pre dámy aj pánov, trendové účesy, kadernícka a vizážistická šou, to všetko v závere tohto týždňa v Rimavskej Sobote. Hot Art 2013 pokračuje módnou prehliadkou Easy summer show, ktorá štartuje v piatok, 21. júna o 19.00 hod. na nádvorí reduty Čierny orol (v prípade nepriaznivého počasia v Dome kultúry).

Máte sa na čo tešiť! Image maker Katarína Doničová predstaví svoju kolekciu príležitostných modelov šiat. Letné  modely budú prezentovať novovzniknuté butiky  so značkami Desigual, Sugarbird a kolekcia butiku Punch. Nebudú chýbať ani pánske modely z Centra pánskej módy, s.r.o. Tornaľa.

O vizáž modeliek sa postará Katarína Pivníková, organizátorka módnych prehliadok a kurzov vizáže v Rimavskej Sobote v spolupráci s agentúrou LeRen. Modelky budú zdobiť účesy Ericha Petrócziho, ktorý sa zúčastnil celosvetových súťaží v Paríži, Miláne či Londýne. Predstaví sa mladý kaderník Gabriel Porteleki, čerstvý absolvent rimavskosobotskej Strednej odbornej školy obchodu a služieb a víťaz niekoľkých kaderníckych súťaží. Čaká na Vás kadernícka a vizážistická show.

Jeden z účastníkov bude navyše vylosovaný pre kompletnú vlasovú a vizážistickú úpravu pre profesionálne fotenie!

Pre najmenších je od 18.00 hod. pripravené maľovanie na tvár.

Vstupné: 2 €. Vstupenky je možné rezervovať aj na [email protected] alebo kúpiť na mieste. Bližšie info aj na t.č. 0918 771 556.

Módnu prehliadku organizuje Mestské kultúrne stredisko v R. Sobote a  KP-VISAGE, v spolupráci so Strednou odbornou školou obchodu a služieb. Akciu podporila spoločnosť Automax, Norbi Update Rimavská Sobota, BOZPO, DRS Zacharovce.

HOT ART 2013 sa koná s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR a spoločnosti Automax.  O jednotlivých podujatiach vás budeme priebežne informovať.

 

easy summer show pozvanka

Zdroj: Rimava.sk, Sponzorovaný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross