No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOT ART: Na deti aj dospelých dnes čakajú tanečné divadlá

2. septembra 2011 |  | 

Kultúrne leto Hot Art pokračuje v piatok, 2. septembra, tanečným divadlom pre deti aj dospelých v podaní profesionálnych tanečníkov Štúdia tanca z Banskej Bystrice. Ako Rimava.sk informovala Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska, o 17.00 hod. sa v redute Čierny orol začne interaktívne predstavenie pre deti a rodičov Dotkni sa tanca. Deti budú môcť do diania kedykoľvek ľubovoľne vstupovať, zatancujú si dokonca aj s trojhlavým drakom. Vstupné len na mieste (dospelí 3 eurá,  deti 2 eurá).

Ďalšia tanečná inscenácia Posed je na programe aj o 21.00 hod. V tejto tanečnej fantázii sa objavuje viacero tém,  medzi inými dominantnosť v medziľudských vzťahoch či vôľa kráčať pevne za svojím cieľom alebo proti prúdu. O silný emotívny zážitok sa postará šesť tanečníkov,  Denisa Benčaťová, Lucia Horváthová, Tibor Trulík, Lenka Rajchmanová, Petra  Péterová a  Tomáš Nepšinský. Predpredaj 3 eurá v TIC a MsKS,  na mieste 5 eur.

Podujatie HOT ART - umenie v uliciach mesta organizuje Mestské kultúrne stredisko s podporou Ministerstva kultúry SR. V septembri je ešte pripravený rodinný kultový muzikál Neberte nám princeznú, najnovšia hra Radošinského naivného divadla Nesladím a vystúpenie výborných džezových interpretov.

Zdroj: Rimava.sk

Súvisiace články
VIDEO-HOT ART: Horkýže Slíže sa včera postarali o najpočetnejšie publikum kultúrneho leta
HOT ART: S Petrom Cmoríkom spievalo a tancovalo takmer 300 ľudí
Hot Art (foto,video): Ela a Hop po tretí krát zavítali do Rimavskej Soboty
HOT ART: Klavirista Jozef Holly s kapelou si vyslúžili standing ovation
FOTO/VIDEO: Santy aj La Conspiration v GAB-klube zabávali do neskorých nočných hodín
HOT ART: Westernový deň na Kurinci prilákal takmer 400 ľudí
.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross