No active "ca-sidebar-197687" sidebar

POZOR ZMENA: Dnešný koncert Love4Money pre počasie presunuli do Domu kultúry

15. augusta 2014 |  | | | |

love4moneyKoncertné pódiá začína opäť zapĺňať pop-funková kapela Love4Money, známa od konca 90-tych rokov. Do Rimavskej Soboty príde svoj koncert v rámci kultúrneho leta HOT ART odohrať už tento piatok, 15. augusta o 20.00 hod. Koncert bude kvôli nepriaznivej predpovedi počasia v Dome kultúry.

"Predstaví sa Vám osemčlenná aktuálna zostava vynikajúcich hudobníkov, ktorí kapelu vrátili na scénu kvôli dopytu po ich koncertoch,“ informovala Rimava.sk Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska. Lístky sú na predaj tradične v MsKS, TIC a aj na mieste koncertu. Vstupné je 5 eur.

Okrem frontmana Tomáša Palondera (spev), sa predstaví Matúš Kľúčik (gitara), Andy Groll (basgitara), Karol Havlovič (bicie nástroje), Peter “Rafik” Raitl (perkusie), Jozef Chorvát (trombón, vokály, klávesy), Marián Jaslovský (saxofón, flauta) a Mr. Brownstone (trúbka). „Sú známi svojim zmyslom pre humor, ktorý sa často objavuje aj v ich videoklipoch,“ spomenula organizátorka.

Zoskupenie Love4Money sa dalo dokopy v roku 1999 a je sústredené okolo speváka Tomáša Palondera a Matúša Kľúčika, ktorý je autorom väčšiny textov a hudby. Ich najznámejší song Ráno sa nachádzal už na ich prvom albume, ktorý odštartoval ich skvelú kariéru. Nasledovala ale dlhá odmlka a na koncertné pódia sa skupina vrátila v priebehu uplynulých rokov.
Koncert je súčasťou projektu HOT ART – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktoré organizuje Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou MK SR a spoločnosti Automax s.r.o.

[su_media url="https://www.youtube.com/watch?v=Ub79-mww5aI" width="600" height="388"]

Love-4-Money.plagát
Zdroj: Sponzorovaný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross