No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FOTO/VIDEO - HOT ART: Pod holým nebom odštartovala veľká reggae párty

hot art 2013Veľká reggae párty odštartovala v piatok večer na nádvorí Reduty Čierny Orol v Rimavskej Sobote, o zábavu sa postarali skvelé slovenské reggae kapely, DJ aj etiópska tanečnica. Karibské rytmy boli priam ideálnym zakončením tropického týždňa, do centra mesta prilákali počas celého večera takmer dvesto ľudí, hlavne z radov mladších ročníkov. Bolo vidieť dredy, rasta čiapky, úsmevy a jamajskú pohodu. Reggae festival bol ďalším z palety pestrých podujatí tohtoročného kultúrneho leta HOT ART, ktoré pripravilo Mestské kultúrne stredisko v Rimavskej Sobote.

Piatkový večer bol v Redute Čierny Orol poriadne horúci a hoci sa na oblohe neraz zjavili hrozivé blesky, búrka napokon reggae party neohrozila a zábava mohla nerušene prebiehať až do neskorých nočných hodín. Ako prvá sa na pódiu predstavila formácia Med Jam Band s jedným z najvýznamnejších reggae objavov u nás N3O. Prešovská kapela síce prišla len v oklieštenej akustickej zostave, na ich hudobnom výkone to ale ani zďaleka neubralo. Reduta sa začala postupne zapĺňať, miesta na sedenie neboli vôbec potrebné. Keď sa nástrojov a mikrofónov chopili Medial Banana, tancovali takmer všetci. Bratislavská zostava musela pridávať, ako čerešničku na torte ponúkla hity Reggae Muzika a svojské reggae- Horehronie.
Párty však ešte nebola pri konci – DJ Simple Sample sa postaral o hudobné kulisy, tanečnica
Aron ‘Mitu’ Tesfaye všetkým predvádzala, ako správne precítiť karibské rytmy. Reggae párty pod holým nebom dopadla na výbornú...

[su_media url="https://www.youtube.com/watch?v=5KPQhcVt9cI" width="600" height="388"]

Podujatie bolo súčasťou kultúrneho leta HOT ART 2013, ktoré finančne podporilo MKSR a spoločnosť Automax.

[nggallery id=1122]

Zdroj: Rimava.sk, Sponzorovaný článok (Rimava.sk je hlavný mediálny partner podujatia)
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross