No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOT ART: V závere týždňa štartuje na amfíku rockový festival revivalových kapiel

revivalPink Floyd, AC/DC a Nirvana - hity troch rockových legiend odznejú počas piatkového koncertu na rimavskosobotskom amfiteátri. Výborné revivalové kapely doplnia program kultúrneho leta HOT ART 2013 o trojkoncert, na ktorom si prídu na svoje všetci rockeri. Koncertná šnúra štartuje o 18.00 hod., potrvá takmer do polnoci!
"Podobne ako minulý rok, aj tentokrát sme chceli do Rimavskej Soboty priniesť revivalové kapely svetových rockových špičiek. Svoju veľkú šou predvedie  1st Slovak Pink Floyd Revival, ostravská kapela AC/CZ (AC/DC revival) a Nirvana Revival Band," avizuje Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska, ktoré organizuje kultúrne leto HOT ART. V piatok, 26. júla sa máte na čo tešiť!

Ako prvá sa na pódium dostane Nirvana revival band, ktorú na Slovensku označujú mnohí fanúšikovia a hudobníci za najlepší revival významnej, už neexistujúcej kapely Nirvana. Zloženie Laco Jakubčiak / gitara, spev, Sully / bicie, Peťo Halgaš /zvukár kapely/ basgitara má za sebou vyše päťsto koncertov – oveľa viac nestihla ani skutočná Nirvana do smrti frontmana.

[media url="http://www.youtube.com/watch?v=IUaSANP4YDM" width="600" height="400"]

acdcHity Nirvany vystrieda klubový program pozostávajúci z výberu najznámejších skladieb a kompletného albumu Dark Side Of The Moon vo vlastných ‘unplugged’ úpravách 1st Slovak Pink Floyd Revival-u. Zloženie kapely: Jaro Merčiak – akustická gitara, spev, midi / Peter Kertvel – cajón, perkusie / Ľubo Cvanciger – basová gitara / Miro Merčiak – akustická gitara, spev.

Trojkoncert zavŕši ostravská skupina AC/CZ (AC/DC revival). Vznikla z iniciatívy dvoch muzikantov, ktorí majú radi túto svetoznámu kapelu tak veľmi, že sa rozhodli aspoň priblížiť rock n rollovej ikone a založili revival. Čoskoro sa zostava doplnila a po ťažkom hľadaní na post speváka nakoniec oslnil jediný človek, ktorý má autentický hlas Briana Johnsona. Svojim fanúšikom ponúknu veľkolepú pódiovou show s originálnymi kostýmami a hlavne hudbou, výberom najznámejších skladieb kapely AC/DC.

[media url="http://www.youtube.com/watch?v=Jd-vQRj_QLI" width="600" height="400"]

Koncert je súčasťou kultúrneho leta HOT ART 2013, ktoré finančne podporilo MK SR a spoločnosť Automax. Lístky si môžete zakúpiť v MsKS a TIC aj priamo na mieste. Vstupné 5 eur.

revival

Zdroj: Rimava.sk, Sponzorovaný článok (Rimava.sk je hlavný mediálny partner podujatia)
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross