No active "ca-sidebar-197687" sidebar

INFERNO FEST: Na metalovom festivale v GAB Klube vystúpi aj domáci Portikus

24. septembra 2012 | |  | |

Vo štvrtok, 27. septembra, sa do Rimavskej Soboty po niekoľkých rokoch vracia metalovo-undergroundový mini festival INFERNO FEST part.1. Podľa Pavla Marka, ktorý je jeho organizátorom, sa s mini festivalom vracia po siedmich rokoch. "A že pôjde o veľký návrat potvrdzuje aj line-up, ktorý tvorí domáca metalová špička PORTIKUS a medzinárodne zoskupenie INNER FEAR," uviedol pre Rimava.sk Marko.

Všetkých fanúšikov na štvrtkový festival pozýva aj bubeník z úspešnej rimavskosobotskej progresmetalovej skupiny Portikus Peter Žíroš. Ako pre Rimava.sk uviedol, v Rimavskej Sobote vystúpia po roku. Podľa jeho slov zahrajú skladby z posledného EP (Extended Play) Reborn, ktoré tu ešte na živo nehrali. Nové CD predstavila kapela tento rok, po sedemročnej pauze. EP obsahuje debutový klip k piesni My Faith, podľa Žíroša kapela aktuálne pracuje už druhý mesiac na novom klipe ku skladbe Reborn.

[media url="http://www.youtube.com/watch?v=6bZOckqPR3I" width="600" height="388"]

Za ďalšími bicími sa so svojou domovskou kapelou Inner Fear večer predstaví Martin "Marthus" Škaroupka, ktorý je oficiálnym členom takej veličiny akou je anglický CRADLE OF FILTH. "Okrem neho sa na pódiu predstavia aj dvaja členovia lotyšskej kapely NEGLECTED FIELDS, ktorá sa v Rimavskej Sobote už raz predviedla a spolu s ňou absolvoval európske turné domáci PORTIKUS," avizuje Marko.

Akcia sa začne o 20.00 hod. v GAB Klube, bábkovej sále Domu kultúry v Rimavskej Sobote, vstupné je 5 eur.

[media url="http://www.youtube.com/watch?v=65dvsrxWy70" width="600" height="388"]

Martin "Marthus" Škaroupka pochádza z Brna kde vyštudoval konzervatórium- bicie nástroje a klavír. Prešiel viacerými moravskými formáciami, ale svojej domovskej kapele INNER FEAR sa venuje dodnes. V roku 2004 sa presťahoval do Anglicka kde v októbri 2006 nastúpil do metalovej skupiny Cradle of Filth, a tak nahradil Adriana Erlandsson. Podľa posledných informácii Marthus nahral bicie pre kapelu MASTERPLAN, ktorá onedlho vydá nový album.

Zdroj: Rimava.sk, Reklamný článok

Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross