No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Január v Kine Orbis: Zúbková víla, Babylon, M3GAN či Fortunova hra. Vychutnajte si filmové novinky + SÚŤAŽ

10. januára 2023 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Filmové novinky prichádzajú do kín aj v novom roku. Januárový program Kina Orbis v Rimavskej Sobote je toho dôkazom. Čakajú nás hororové chvíle, romantické momenty a aj poriadna dávka akcie.


Niektoré filmy si v Kine Orbis môžete pozrieť aj s maďarským dabingom. Celý program kina aj s ďalšími informáciami nájdete v našom kalendári podujatí.


Článok pokračuje pod reklamou


V akčnej komédii Fortunova hra musí špeciálny agent Orson Fortune (Jason Statham) zabrániť predaju smrtiacej modernej technológie, ktorú ovláda miliardár a zbrojný maklér Greg Simmonds (Hugh Grant). Hoci Fortune najradšej pracuje sám, tentokrát musí do tímu prijať niekoľko ďalších špičkových agentov. A vy môžete byť pritom.

Ak sa radi bojíte, nevynechajte horor M3GAN. Bábiku, ktorá je ako živá, naprogramovali tak, aby bola dokonalým spoločníkom dieťaťa a najväčším spojencom rodiča. Dokáže počúvať, pozorovať, učiť sa. Navrhla ju Gemma, geniálna autorka robotov z hračkárskej spoločnosti. Čo sa stane, keď sa bábika dostane k dieťaťu? Dozviete sa v Kine Orbis.

Violetta, večne zvedavá a rozmarná víla, sa chce stať zúbkovou vílou, no stále nedokáže vykúzliť hračky, ktoré by mala deťom nechať za zúbky. Veľká skúška sa blíži a zúbkovými vílami sa môžu stať len tí, ktorí úspešne zložili skúšku. Violetta zlyhá, no napriek tomu odchádza do ľudského sveta bez povolenia. Všetko sa pokazí, keď sa kvôli nehode nedokáže vrátiť do sveta víl, a tak je nútená požiadať o pomoc malé dievčatko Maxie. Ich animovaný príbeh s názvom Zúbková víla si získa nielen deti, ale aj rodičov.

V Kine Orbis budú tento mesiac premietať aj ďalšie filmy, ako napríklad Avatar: Cesty vody, Želanie k narodeninám, Babylon, Čo s tým má láska? alebo Muž menom Otto.

SÚŤAŽ

V spolupráci s Kinom Orbis sme si pre vás pripravili ďalšiu súťaž o 2 lístky do kina, ktoré si rozdelia dvaja výhercovia. Ide o lístky na film podľa vlastného výberu z januárového programu.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, kde nájdete všetky podmienky súťaže. Súťaž trvá do 13. januára do 15:00, kedy vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku do kina na film podľa vlastného výberu.

Všeobecné podmienky a pravidlá súťaží nájdete na tomto odkaze.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross