No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V sobotu jedinečný koncert skupiny DESMOD

27. apríla 2009 |  | |

Prvá májová sobota bude v Hnúšti patriť všetkým fanúšikom úspešnej slovenskej hudobnej formácie DESMOD. Skupina roka v ankete Slávik 2008 sa na hnúšťanskom amfiteátri predstaví opäť po štyroch rokoch, v sobotu, 2. mája. Hlavným organizátorom koncertu je portál Echoviny.sk, DESMOD do Hnúšte prináša internetový provider PMXnet.

„Momentálne je podľa mňa Desmod jednou z najlepších a najvychytenejších kapiel na Slovensku, potvrdzujú to aj všetky ankety a víťazstvá, ktoré majú za sebou,“ povedal pre Rimava.sk organizátor koncertu a majiteľ portálu Echoviny.sk, Pavel Marko. Koncert skupiny Desmod bude podľa jeho slov zároveň oslavou tretích narodenín portálu.

Počas takmer dvojhodinového vystúpenia Desmod-u zaznejú najznámejšie hity, ktorými skupina neustále boduje v rebríčkoch slovenských hitparád. Organizátori pritom sľubujú veľkolepú svetelnú show a profesionálny zvuk. „Je objednaná špeciálna aparatúra, Desmod vystúpi na veľkom pódiu s prvotriednym osvetlením a vysoko kvalitným ozvučením,“ uviedol Marko.

Predkapelou bude skupina The Clear ako aj známa rimavskosobotská kapela Portikus, ktorú čitateľom Rimava.sk netreba osobitne predstavovať.

Vstupenky je do konca marca možné zakúpiť za 6 eur, počas celého apríla bude ich cena  7 eur. „Na mieste koncertu budú stáť 9 eur,“ hovorí hlavný organizátor koncertu. Ako podotkol, rozbiehajú aj predaj lístkov po 5 eur na vybraných stredných školách.

Predpredaj vstupeniek zabezpečujú:
Hnúšťa: Kocka, MsKS, Corner bar, CA Real Travel,
Tisovec: Peter Rukavica 0918 561 483,
Revúca: TIC,
Kokava nad Rimavicou: K Club,
Brezno: TIK,
Rimavská Sobota: TIC,
Poltár: MsKS,
Klenovec: MsÚ.

PR-článok Zdroj: Rimava.sk, FOTO: Robo Homola


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross