No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Kam za zábavou cez sviatky? Okrem Štefanských zábav na dvere klope aj plesová sezóna

25. decembra 2019 |  | 

Máme tu sviatky pokoja, čas voňavých koláčikov či domácej papučovej kultúry pri rozprávkach v televízii. Ak vám ale takéto vysedávanie nič nehovorí a chcete sa zabaviť aj počas sviatkov, poradíme Vám, kde to pôjde. Vianočné kalórie z prejedania môžete spáliť na blížiacich sa Štefanských zábavách v okolí. Ak ešte nie ste rozhodnutí, kam sa ísť zabaviť, prinášame niekoľko tipov. Zábavu vylepšia ľudové zábavy, živá hudba, či diskotéky. V novom roku sú známe aj niektoré termíny plesov.

Prvý sviatok vianočný zábavychtivých v meste čaká od 21.00 hod. Štefanská video oldies párty v Montego Clube. Najväčšie hity čias minulých namixuje DJ Dušan Dojčár. Ak Vám diskotéky nič nehovoria na Teplom Vrchu vám do tanca od 20.00 hodiny zahrajú Sendrejovci z Hostišoviec. V ten istý deň chystá Štefanskú zábavu v Kokave nad Rimavicou aj MS SČK.

Druhý sviatok vianočný to bude žiť na viacerých miestach. V meste si môžete zábavu vychutnať pri dobrom jedle a pití v reštaurácii Európa pri živej hudbe. Nuda nehrozí ani v okolitých obciach. O zábavu sa na dedinách postarajú aj dobrovoľní hasiči vo Valiciach, či v Ožďanoch.



Vianočná zábava bude najbližšie aj na Teplom Vrchu. Ako pre Rimava.sk uviedla starostka obce Jana Janšová, Vianočnú zábavu organizujú už približne 20 rokov. "Je to už stará tradícia, ktorá sa teší veľkej obľube nielen domácich obyvateľov, ale aj zo širokého okolia," priblížila starostka obce, podľa ktorej Silvestrovskú oslavu majú asi len štyri roky, odkedy prevádzkujú Drieňok. "Všetko je to o stretnutí priateľov a známych a o zábave," dodala Janšová.

Teplý Vrch
25. decembra - Vianočná zábava
31. decembra - Silvestrovská párty
Maškarný bál (február)

Plesová sezóna prichádza s novým rokom.

Sú známe prvé termíny:

24. január - Ples starostov - Rimavské Janovce
8. február - Divadelný ples - Tisovec

17. január -Matica slovenská - Hotel tatra

Mestské kultúrne stredisko Rimavská Sobota
31. január - Študentský ples
1. február 22. február *- Poľovnícky ples
7. február - Ples Csemadok

Ak chystáte ples alebo viete o zábave, ktorá na našom zozname chýba, použite kalendár podujatí na našej stránke. Harmonogram plesov budeme aktualizovať.


Stačí si len vybrať. Tak príjemnú zábavu!

*Aktualizované 30. decembra.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross