No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Kaštieľny deň obohatia Duchoňovci či Hrdza

18. augusta 2021 | |  | |

JELŠAVA - Kaštieľny deň v Coburgovskom kaštieli v Jelšave, ktorý sa uskutoční 28. augusta, obohatia svojim hudobným programom skupiny ako Duchoňovci či Hrdza. O podujatí informoval primátor mesta Milan Kolesár.

Oficiálny program sa začne už poobede o 14:30 slávnostným otvorením podujatia. O 15:00 vystúpi skupina Hrdza s ich známymi hitmi, ako napríklad Taká sa mi páči či Štefan. O 16:00 vystúpi prvýkrát Bella Torres s ich divadelným a šermiarskym predstavením.

Článok pokračuje pod reklamou


O 16:30 sa predstavia sokoliari s ich dravcami v záhrade kaštieľa. O 17:00 vystúpi na pódiu skupina Elán Tribute, ktorá zahrá najväčšie hity slovenskej kapely Elán. Od 18:30 do 20:00 budú vystupovať opäť Bella Torres. Najskôr predstavia divadelné a šermiarske kúsky v dobových kostýmoch, neskôr prídu na pódium s ohňovou šou. Oficiálny program uzavrie skupina Duchoňovci, ktorá zahrá najväčšie hity zosnulého speváka Karola Duchoňa.

V rámci sprievodného programu si návštevníci budú môcť pozrieť prezentácie kováčstva, drotárstva, šperkárstva, zvonkárstva a práce s kožou či kyjatickými hračkami. Okrem toho sa budete môcť dozvedieť niečo o aktivitách lesnej pedagogiky, kresťanského klubu pre mladých YMCA Revúca.

Nezabudlo sa ani na tých najmenších, pre ktorých budú pripravené detské atrakcie, ako napríklad čarovná cestička k rozprávkovej trofeji, aréna pre zdatných bojovníkov či maľovanie na tvár a hasičská show. V rámci občerstvenia na vás čakajú gemerské guľky od rôznych kuchárov. Vstupné je pre dospelých päť eur a pre deti dve eurá.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross