No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Koncert skupiny Alphaville v Hnúšti 30. mája

19. januára 2009 |  | 

Koncert skupiny Alphaville, pochádzajúcej z Nemecka, bude súčasťou tohtoročných Dní mesta Hnúšťa. Podľa vyjadrenia hnúšťanského viceprimátora Martina Pliešovského boli všetky potrebné zmluvy  uzatvorené a bola zaplatená už aj predbežná platba. „Už nič nebráni tomu, aby táto skupina v Hnúšti vystúpila. Už len si počkať na 30. máj. Pozývame verejnosť na koncert Alphavillu," doplnil pre Rimava.sk.

Pôvodne sa mal koncert Alphavillu konať na hnúšťanskom futbalovom štadióne, neskôr to malo byť  na amfiteátri, no Hnúšťania majú pripravenú tretiu alternatívu. „Vyskúšame si ju 2. mája, kedy bude mať koncert v Hnúšti skupina Desmod. Ide o priestranstvo bývalého dopravného ihriska, kde sú spevnené plochy a mohla by tam stáť tribúna. Uvažujeme v súvislosti s koncertom Alphavillu využiť tento priestor. Nepredpokladám, že by sme od tohto zámeru nejako ustupovali,“ prezradil Pliešovský s tým, že ide o dostatočne veľký a dobrý priestor pre 3.5 až 4 tisíc ľudí. Viceprimátor mesta uviedol, že nechcú, aby došlo k poškodeniu trávnika futbalového ihriska a areál amfiteátra sa im zdá na túto akciu malý.

Cena vstupeniek ešte nie je doriešená. „Uvažuje sa aj s tým, že cena vstupenky bude pomerne nízka, zrejme tak bude vyššia návštevnosť,“ uviedol Pliešovský, ktorý naznačil, že jej cena by mohla byť aj od 0 do 5 eur.  „Zatiaľ to však ešte definitívne potvrdiť neviem. Prebiehajú ešte rokovania,“ podotkol.

Koncert zabezpečuje agentúra Agrum Music. Podľa vyjadrenia jej šéfa Henricha Alberta sa na sto percent uskutočnia koncerty Alphavillu v Bardejove – 29. mája a v Hnúšti – 30. mája. V hre je aj možnosť, že skupina bude mať aj koncert v Nitre, ten však ešte nie je potvrdený. Albert pre Rimava.sk k cenám vstupeniek uviedol, že koncert v Bardejove bude zadarmo. „V Hnúšti je to zatiaľ 50:50. Čaká sa na vstup ďalšieho partnera do rokovaní,“ uzavrel Henrich Albert.

Súvisiace články
Alphaville v Hnúšti na budúci rok
Hnúšťanský viceprimátor avizuje koncert skupiny Alphaville počas budúcoročných Dní mesta

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross