No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Koronavírus stopol májové Dni mesta, jedným z lákadiel mala byť Cimbal Brothers

Šíriaci sa koronavírus a opatrenia voči nemu prijaté majú vplyv na všetky kultúrne podujatia či spoločenské vystúpenia. Malo to dopad aj na blížiace sa Dni mesta Rimavská Sobota. Mesto ich odložilo, čo pre Rimava.sk potvrdil prednosta mestského úradu Štefan Szántó. Podľa neho je teraz ťažké povedať, kedy sa budú Dni mesta konať. Predpokladá, že by to mohlo byť niekedy na jeseň. „Všetko záleží od toho, ako bude vláda uvoľňovať opatrenia, aby sme mohli robiť podujatia,“ dodal Szántó.

Podľa informácií z mestského úradu bol program už takmer celý hotový ešte pred zavedením opatrení. Jedným z lákadiel malo byť vystúpenie skupiny Cimbal Brothers, ktorá má repertoár zložený nielen z najznámejších pop-rockových piesní rôznych zahraničných aj domácich interpretov, ale aj Oscarom ocenené filmové soundtracky, či skladby z klasickej hudby.

Článok pokračuje pod reklamou



Ako ďalej uvádzajú na svojej internetovej stránke, to všetko v modernom štýle. Kedy ich ale uvidíme v R. Sobote, je zatiaľ otázne.

Mesto zatiaľ ďalšie lákadlá prezradiť nechce a podľa ľudí, ktorí na tom pracujú, malo by to ostať prekvapením. Tradične by sa však mali odprezentovať aj miestne talenty, hudobný program bude pritom zameraný tak na deti, ako aj pre starších v slovenskom i maďarskom jazyku.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross