No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Lenka Filipová už tento týždeň odohrá svoj koncert v Tisovci + SÚŤAŽ

13. septembra 2022 | |  | 

TISOVEC - Ak ste fanúšikmi českej speváčky, šansoniérky, gitaristky, skladateľky a textárky Lenky Filipovej, môžete sa tešiť na jej koncert už najbližší piatok (16. 9.).

Svojím hlasom rozozvučí priestory Evanjelického kostola v Tisovci o 18-tej hodine. Vstupenky na koncert Lenky Filipovej si môžete zakúpiť v Mestskom kultúrnom stredisku v Tisovci a v Mestskom kultúrnom stredisku v Hnúšti.

Článok pokračuje pod reklamou


Speváčka Lenka Filipová je výnimočnou osobnosťou českej populárnej hudby. Narodila sa v Prahe a pochádza z hudobne založenej rodiny. Vyštudovala hru na gitaru na pražskom konzervatóriu, kam prestúpila z gymnázia, vzdelanie si potom doplnila stážou na Medzinárodnú hudobnú akadémiu v Paríži, odkiaľ si priviezla okrem iného výbornú znalosť francúzštiny. Absolvovala prvé turné po Spojených štátoch, v domácom prostredí dostala možnosť hosťovania v koncertnom programe Karla Gotta, hosťovala aj v Semafore, spievala tiež ako sprievod Karla Zicha alebo Hany Zagorovej.

SÚŤAŽ

V spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom v Tisovci sme si pre vás pripravili súťaž o lístky na koncert Lenky Filipovej. V hre sú dva lístky, ktoré môžu vyhrať dve osoby. Koncert sa uskutoční tento piatok (16. 9.) o 18:00 hod. v Evanjelickom kostole v Tisovci.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, do komentárov označte jednu osobu, s ktorou by ste na tento koncert išli, dajte like na príspevok a môžete ho pokojne aj zdieľať. Vo štvrtok 15. septembra o 11:00 vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku na koncert Lenky Filipovej.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross