No active "ca-sidebar-197687" sidebar

MARTIN MŇAHONČÁK: Takýto vzťahový trojuholník môže stretnúť kohokoľvek

20. februára 2014 |  | | |

Martin MnahoncakHarry chce skočiť z mosta a skoncovať tak so životom, no osud mu do cesty pošle niekdajšieho priateľa, úspešného a spokojného Milta. Zamilovaného Milta, ktorému však manželka nechce povoliť rozvod.  Čo keby ju "dohodil" nešťastníkovi Harrymu? Tak sa začína vynikajúca komédia Láááska, ktorú môžete vidieť v sobotu, 1. marca, v rimavskosobotskom Dome kultúry. V úlohe Milta sa predstaví známy Marek Majeský, smoliara Harryho si zahrá Martin Mňahončák. Prečo by ste mali prísť v prvý marcový večer do divadla?

"Toto predstavenie určite stojí za to vidieť, nielen preto, kto tam hrá, ale hlavne preto, o čom je... Je to vlastne o každom z nás, vzťahoch a to si myslím, je dnes to najdôležitejšie, čo v divadle môžete vidieť. Je to klasický, vlastne dosť  uletený "trojuholník" medzi ženou a dvoma chlapmi. Môže sa to stať každému z nás a možno sa to aj niektorým z nás práve deje. Príďte sa pozrieť a dúfam, že sa dobre zabavíte," hovorí Martin Mňahončák, ktorý v tejto hre stvárňuje skrachovanca, človeka plného výhovoriek, čo by stále len sníval, no nič reálne neurobí. Martin Mnahoncak"Keď mu v živote všetko padne na hlavu, rozhodne sa život ukončiť, no v tom stretne bývalého spolužiaka. Je to úplný opak mňa samého," prezradil nám herec, dobre známy aj z televíznych obrazoviek.

Ktorý typ herectva mu je bližší? "Asi divadlo. Neviem si predstaviť život bez neho. Je to možno otrepané, ale ten divadelný život má v sebe niečo, čo nám ani film ani televízia nevedia nahradiť. Pred kamerou je to stále o tom, že to môžete zopakovať, opraviť, ale v divadle sa predstavenie raz spustí  a už sa nemôžete vrátiť späť. Je to možno aj adrenalín, no hlavne je to o tom pocite. Ten sa nedá opísať, treba ho zažiť," priblížil Mňahončák a podotkol, že najdôležitejšou súčasťou divadla sú diváci. "Veď pre nich to všetko robíme. Stala sa mi taká vtipná situácia. Diváci po jednom predstavení, komédii, povedali: Bolo to super, dalo nám veľa práce nesmiať sa nahlas, nech vás nerušíme... Asi to nie je ten najlepší prístup. Herci potrebujú reakcie diváka, hlavne pri komédiách. Uvoľňuje to atmosféru a hlavne ten pocit, že niečo robíme dobre a pre vás. Nás nerušíte smiechom, práve naopak, pomáhate nám tým. Veď práve o to nám ide. Rozosmiať  a pobaviť vás," povedal herec a všetkých pozýva do Domu kultúry. Komédia Láááska je plná smiechu a zábavy, ktoré vraj predlžujú život.  „Možno aj ten Váš predĺžime práve naším  predstavením  v Rimavskej Sobote, 1. marca. Tešíme sa na Vás,“ odkazuje Martin Mňahončák alias Harry.

O čom je Láááska?
Večne nešťastný Harry (Martin Mňahončák) chce ukončiť svoj život skokom z mosta. Vtedy stretne svojho niekdajšieho priateľa, úspešného a spokojného Milta (Marek Majeský). Z ich náhodného stretnutia sa rozvinie komický dialóg o úspechu, kariére, šťastí a naopak nešťastí a smole. A samozrejme o láske. Veď keď nič iné, tak je to láska, ktorá nás dokáže udržať pri živote. To je tá motivácia, ktorou sa podarí Miltovi odhovoriť Harryho od skoku. LÁSKA!!! On sám je  zamilovaný, no smola je, že mu manželka nechce povoliť rozvod. Aby sa mu uvoľnila cesta novým životom, dohodí Milt Harrymu vlastnú manželku Ellen (Lucia Lapišáková alt. Lenka Barilíková)...

Most. Po čase sa na ňom stretávajú bývalí manželia Milt a Ellen. Je ich život teraz naozaj lepší? Čo keby sa predsa len k sebe vrátili? V ich „šťastí“ im stojí jediná prekážka - smoliar Harry, ktorému Milt kedysi na moste zabránil skočiť. Čo keby mu tak teraz k tomu skoku pomohol?

Ako to všetko dopadne, uvidíte v sobotu 1. marca o 19.00 hod. v Dome kultúry v Rimavskej Sobote. Vstupné: 12 eur v predpredaji v MsKS a TIC / 15 eur na mieste.

Láááska
Zdroj: Rimava.sk, Reklamný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross