No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Na mestskom plese bude do tanca hrať skupina Exil

14. januára 2009 |  | 

Ples mesta, ktorý sa uskutoční pod záštitou primátora mesta Štefana Cifruša, 17. januára otvorí plesovú sezónu v Rimavskej Sobote. Rimava.sk informoval riaditeľ Rimavskosobotského mestského kultúrneho strediska Ľubomír Šárik. Počas celého večera bude účastníkov zabávať hudobná skupina Exil a v programe napríklad zatancujú členovia Klubu tanečného športu IMPULZ s novými choreogafiami.

Ako avizuje dlhoročný učiteľ tanca Štefan Baláž, je zabezpečený dobrý program, hlavne čo sa týka ukážok v spoločenskom tanci, kde sa predstavia páry rôznych kategórií. „Mestský ples bude zaujímavý pre všetky vekové kategórie. Pozývame všetkých ktorí sa ešte nerozhodli, aby prišli. Lísky ešte sú,“ vyjadril sa pre Rimava.sk vedúci oddelenia kultúry a starostlivosti o občana na rimavskosobotskom mestskom úrade Baláž.

XIII. mestský ples sa uskutoční v sobotu, 17. januára, o 19:00 hod. v estrádnej sále domu kultúry.

Informácie pre záujemcov a predpredaj vstupeniek v hodnote 26,56 eur (800 korún) zabezpečuje Mestské kultúrne stredisko v pracovných dňoch od 8:00 hod. do 16:00 hod. Rezervácia na tel. 047/56 21 550.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross