No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Nenechajte si ujsť koncert Adama Ďuricu, ktorý bude súčasťou tohtoročného FourFestu + SÚŤAŽ

RIMAVSKÁ SOBOTA - Stredná odborná škola obchodu a služieb (SOŠOS) v rámci 13. ročníka FourFestu už tradične organizuje aj sprievodný program, ktorý sa tohto roku uskutoční 9. mája (v pondelok).

Celý harmonogram 13. ročníka FourFestu nájdete v našom ďalšom článku.


Prečítajte si tiež: SOŠOS: Už sa to blíži! Skvelý FourFest je čoskoro tu, čaká nás zápolenie najlepších študentov, varenie fazuľovice aj koncert A. Ďuricu


Článok pokračuje pod reklamou


Hedlajnerom tohto ročníka bude hudobný hosť Adam Ďurica, ktorý svoj koncert 9. mája odohrá v divadelnej sále Domu kultúry o 18-tej hodine. Jeho hudobné začiatky sa spájajú s prvým ročníkom TV šou - Slovensko hľadá Superstar.

Na slovenskej hudobnej scéne pôsobí približne od roku 2002, prerazil napríklad hitom Neľutujem, ktorý uzrel svetlo sveta už približne viac ako pred siedmimi rokmi.

Svoj špecifický zvuk preniesol aj do svojich ďalších hitov, ako napríklad Mandolína alebo Zatancuj si so mnou.


Zakúpiť si lístky na toto podujatie môžete na sekretariáte Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Rimavskej Sobote a v Turistickom informačnom centre, ktoré nájdete v Dome kultúry v Rim. Sobote. Cena vstupenky na koncert Adama Ďuricu je 17 eur.


SÚŤAŽ

Stredná odborná škola obchodu a služieb venovala do našej súťaže dva lístky na tento skvelý koncert. Ako sa zapojiť? Vyhľadajte súťažný post na našom profile na sociálnej sieti Facebook, kde nájdete podmienky súťaže.

Súťaž prebieha do 5. mája do 13:00, kedy vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku.

Aktualizované 5. mája: Výherkyňami súťaže o lístok na koncert sa stávajú: Zuzana Piecušiaková a Alica Zubková. Gratulujeme.

Všeobecné podmienky a pravidlá súťaží spoločnosti Gemerská mediálna spoločnosť s.r.o., nájdete na tomto odkaze.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross