No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Neuveriteľnú zmes gagov, emócií a postáv predvedie Zuzana Kronerová už túto nedeľu. Nenechajte si ujsť skvelé predstavenie Shirley Valentine

22. októbra 2021 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA –  Už túto nedeľu 24. októbra o 15.00 hod. sa všetci môžeme v rámci SOBOTSKÉHO SENIORFESTU tešiť na skvelú herečku Zuzanu Kronerovú v komédii o žene, ktorá žije obyčajným stereotypným životom a zrazu sa jedného dňa odhodlá k bláznivému úteku do krajiny za stenou!

„Rada si tresnem pohár vína, keď varím, stena, počuješ?” začína skvelé predstavenie o osamelej starnúcej žene Shirley Valentine herečka Zuzana Kronerová. A potom predvádza neuveriteľnú zmes gagov, emócií a postáv tak vynikajúco, že aj banálne, životom otrepané vety mení na perly. Ako bonbónik sú v predstavení začlenené štyri pesničky (šansóny) spievané Zuzkou Kronerovou naživo. Vstupné je pre seniorov 1 euro, pre ostatných 5 eur. Predaj vstupeniek bude aj pred predstavením. Sedenie je voľné v režime OTP.

Článok pokračuje pod reklamou


Herečka Zuzana Kronerova vo svetoznámej divadelnej hre W. Russela (hudba: M. Ničík, texty J. Nvota) predvádza koncert vyzretého herectva. Shirley v podaní Zuzany Kronerovej je súčasne smiešna i dojemná, šťastná i nešťastná, krásna i ošklivá. Počas predstavenia vystrieda snáď všetky svoje duševné stavy a pochody. Keď komunikuje s inými postavami, máte pocit, ako by boli prítomné na scéne. Divák sa ani na moment nenudí a z očí sa mu môžu i nezadržateľne hrnúť slzy smiechu i dojatia. Kronerová však nikdy neskĺzne do podliezavého lacného humoru ani lacnému sentimentu – na to je príliš dobrá herečka!

28. októbra vystúpi Gizka Oňová

Treťou ženskou populárnou osobnosťou Sobotského Seniorfestu známou nielen z televíznej obrazovky je speváčka a asi „najznámejšia a najstarostlivejšia slovenská svokra“ Gizka Oňová, ktorá zavíta do Rimavskej Soboty vo štvrtok 28. októbra o 15.00 hod. so svojím programom  S ÚSMEVOM A SO SPEVOM.

Publikum zabaví neutíchajúcim optimistickým pohľadom na svet, slovom i spevom. Vstupné je pre seniorov 1 euro, pre ostatných 5 eur. Predaj vstupeniek je v TIC (sídli v Dome kultúry, vchod od tržnice). Kontakt na rezervácie: 0911 568 538. Sedenie je voľné v režime OTP.

Projekt Sobotský Seniorfest – 2. ročník realizuje Mestské kultúrne stredisko v Rim. Sobote s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR v priebehu mesiaca október, mesiaca úcty ku starším.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross