No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Päť mužov a revolver. Nezmeškajte vždy svieži divadelný hit Na koho to slovo padne + SÚŤAŽ

19. januára 2023 |  | 

TISOVEC – Priaznivci kultúry, dobrej nálady a divadelných zážitkov, máme tu niečo pre vás. Mestské kultúrne stredisko v Tisovci vás pozýva na divadelnú komédiu Na koho to slovo padne, so skvelým hereckým obsadením, ktoré tvorí pätica mužov zo slovenskej scény.

Päť chlapov, jeden revolver a takmer štvrťstoročie zábavy – nezmeškajte vždy svieži divadelný hit, ktorého nadčasový vtip sa stal kultom slovenskej činohry.

Článok pokračuje pod reklamou


Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Marián Miezga, Róbert Jakab a Vladimír Kobielsky sa opätovne stretnú na pódiu v podobách mafiána, národovedca z Detvy, nešťastníka trpiaceho zápalom mechúra, aristokrata a intelektuála, ktorí budú uzavretí v jednej miestnosti v spoločnosti revolvera.

Kto ho má, ten má moc. Avšak každý má o nej svoju vlastnú predstavu. Emóciami nabité predstavenie vypáli jeden gag za druhým, až kým nepadneme od smiechu.

Inscenácia Na koho to slovo padne pôvodne vznikla ako ročníková práca na Vysokej škole múzických umení pred takmer štvrťstoročím. Herci hru naštudovali v réžii Petra Mankoveckého. Dramaturgiu vytvoril Peter Pavlac, autorom pôvodnej hry je maďarský spisovateľ, dramaturg a dramatik Gábor Görgey. Neskôr si ju pod krídla vzalo Divadlo Astorka Korzo´90. Za takmer štvrťstoročie precestovala inscenácia svet a s úspechom ju uviedli v USA, Austrálii, Srbsku, Maďarsku či vo Francúzsku.

Predstavenie sa uskutoční 5. marca 2023 o 18:00 hod. a vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji v Mestskom kultúrnom stredisku v Tisovci za cenu 15 eur.

SÚŤAŽ

My vás potešíme dvomi vstupenkami, ktoré nám do súťaže venovalo MsKS v Tisovci. Dva lístky si rozdelia dvaja výhercovia.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, kde nájdete všetky podmienky súťaže. Súťaž trvá do 1. februára 2023 do 15:00, kedy vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku na predstavenie Na koho to slovo padne.

Všeobecné podmienky a pravidlá súťaží nájdete na tomto odkaze.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross