No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Piatkový večer bude GAB-klub opäť patriť Rockovým Vianociam

16. decembra 2010 |  | |

Po minuloročnom úspešnom predvianočnom koncerte, ktorý pokrstil mládežnícky GAB klub, sú Rockové Vianoce pripravené aj na tento rok. Piatkový večer bude niekdajšia bábková sála rimavskosobotského Domu kultúry patriť domácej kapele Attermead, ktorá si k spoločnému koncertovaniu prizvala The Paranoid a The Downhill.

Kapela Attermead hrajúca rock-crossover v zložení Ladislav Šári (spev), Michal Kohút (bicie),  Martin Hollý (gitara), Peter Baláž (basgitara) a čerstvý člen Tomáš Bery (gitara), sa venuje výhradne vlastnej tvorbe. Tento rok si okrem viacerých koncertov zahrali na festivale Joj Orange Music Summer Ružiná.

Hosťom koncertu bude rock-screamová kapela The Paranoid. Nie je to žiadny nováčik, ale kapela, ktorá sa do povedomia ľudí dostáva permanentne už dlhšie obdobie. V roku 2008 vyhrala slovenské finále medzinárodnej súťaže Blast:Beat, má za sebou celosvetové turné, mnohé festivaly, vlastné CD Posledný nádych. Najnovšie sa chalani môžu pochváliť svojim krásnym 13. miestom v kategórii Objav roka na tohoročnom Zlatom Sláviku.

Do tretice vystúpi trnavská kapela The Downhill, ktorá tento rok vyhrala súťaž amatérskych skupín Famat 2010, čím si vybojovala účasť na hlavnom stage-i festivalu Topfest. Ich skladba Fever je titulným soundtrackom k pripravovanému slovenskému sci-fi filmu NIARA. Fanúškovia ich v ankete Zlatý Slávik 2010 v kategórii Skupina roku posunuli na pekné 29. miesto.

Zdroj: Rimava.sk, MsKS Rim. Sobota


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross