No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Piesne nahrával vo svojom domácom štúdiu. Interpret z R. Soboty vám chce predstaviť nový rockový album

RIMAVSKÁ SOBOTA – Priaznivci rockovej hudby, poprosíme vás o pozornosť! Predstavíme vám čerstvý album vášnivého rockera, ktorý hudbou žije telom i dušou.

Bývalý člen skupín „No a čo“ a „SKK“ z Rimavskej Soboty nahral niekoľko svojich vlastných skladieb na album, ktorý nazval „Po rokoch – Marian Miklo“.

Článok pokračuje pod reklamou


„Všetky skladby boli nahrané v mojom domácom amatérskom štúdiu a podieľal som sa na nich ako autor hudby, textov a zároveň aj ako interpret,“ opísal Marian Miklo zrod tohto albumu. Pokračoval, že tento projekt vznikol ako výber skladieb v rôznych obdobiach jeho pôsobenia ako hudobníka.

„V prvej časti sú staršie skladby, ktoré sme hrávali na koncertoch, v druhej časti sú štyri úplne nové a na záver je tam ešte jedna inštrumentálna skladba,“ vysvetlil Miklo.

Ako povedal, niekoľko známych ho oslovilo s tým, že by si chceli jeho piesne vypočuť napríklad na svojich domácich reproduktoroch, mobilných telefónoch alebo pri šoférovaní.

„Touto formou by som ich chcel všetkým predstaviť a ak sa budete pri ich počúvaní cítiť dobre, budem naozaj iba veľmi rád,“ dodal.


Album „Po rokoch – Marian Miklo“ si môžete stiahnuť na tomto odkaze.


Rovnako si všetky piesne z tohto albumu môžete vypočuť na našom YouTube kanáli.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross