No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Plesová sezóna sa začala, vybrať sa môžete na niekoľko tancovačiek

10. januára 2023 | |  | 
Foto archívne.

Aj v okrese Rimavská Sobota sa počas plesovej sezóny môžete vybrať na niekoľko tancovačiek. Vybrali sme pre vás zopár z nich.


Organizujete ples? Dajte nám o ňom vedieť prostredníctvom kalendára podujatí.


Článok pokračuje pod reklamou


V Rimavskej Sobote sa môžete vybrať napríklad na XIII. Poľovnícky ples. Už 21. januára vás naň pozýva Obvodná poľovnícka komora Rimavská Sobota a Slovenský poľovnícky zväz, RgO Rimavská Sobota. Do tanca v sále Domu kultúry bude hrať MAG TRIO.

Obec Klenovec vás srdečne pozýva na Osvetársky ples, ktorý sa bude konať 14. januára v Kultúrnom dome v Klenovci. O zábavu sa postará ZBM Brezno.

Obec Teplý Vrch ostala tiež verná svojej tradícii a tento rok usporadúva ďalší ročník Maškarného bálu. Zatancovať si budete môcť v maskách či bez nich 17. februára, a to v miestnom Dome kultúry.

K obciam, kde sa bude konať ples, sa tradične pridávajú aj Ožďany. Obecný ples 2023 sa bude konať v miestnom Dome kultúry už 28. januára.

Ples hasičov sa bude konať v obci Gemer v okrese Revúca, a to 28. januára. Pozýva naň hasičská stanica Tornaľa.

Prvý ples mesta Hnúšťa sa bude konať 27. januára. Do rytmu bude hrať hudobná skupina ZBM. Nebude chýbať ani bohatá tombola.

Ples pripravujú aj v meste Tisovec, lístky sú už ale vypredané. Tí, ktorým sa podarilo si ich zakúpiť, sa budú zabávať 10. februára.

V Tisovci sa ples rozhodla organizovať aj študentská firma Gradient, kde pôsobia študenti Evanjelického gymnázia Tisovec. Ich školský ples Winter Wonderland sa bude konať 17. februára v MsKS Tisovec.

Čo sa týka okolitých okresných miest, do pozornosti vám dávame napríklad Gemerský ples v Revúcej, ktorý sa bude konať 14. januára. V neďalekom Lučenci zas miestny bar v spolupráci s hudobníkom Vladom Sendreiom pripravujú Rómsky bál, na ktorom si môžete zatancovať 21. januára. Na Plese mesta Fiľakovo sa budú hostia zabávať 14. januára. V Poltári organizuje TJ Sklotatran Poltár 1. ročník Futbalového plesu, ktorý sa uskutoční 18. februára v Reštaurácii KPU.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross