No active "ca-sidebar-197687" sidebar

POZOR- ZMENA PROGRAMU: One man show Miroslava Donutila sa posúva z nedele na stredu!

13. júna 2012 |  | 

Program vynikajúceho českého herca a skvelého rozprávača Miroslava Donutila Cestou – necestou, ktorý sa mal konať túto nedeľu v divadelnej sále Domu kultúry v Rimavskej Sobote, sa prekladá na stredu, 20. júna na 19. 30 hod. Podľa Táni Koniarovej z Mestského kultúrneho strediska, ktorá má podujatie na starosti, sú za posunom termínu technicko-organizačné príčiny na strane umelca. Zakúpené vstupenky zostávajú platné.

V zábavnom programe Cestou necestou Vám skvelé historky vynikajúceho rozprávača pripomenú, čo všetko sa môže na cestách stáť - a nielen cez prázdniny. Dokážeme si, že sediac v pohodlí divadelnej sály je skutočne možné zažívať dobrodružstvá nielen na lietajúcich strojoch ale i v autobuse, aute alebo na peši. Použitá hudba je zo spievaných titulov Miroslava Donutila: Balada pro banditu, Písničky z provázku, Ten báječnej mužskej svět. Optimizmus, zdravú schopnosť smiať sa a vôbec pozitívny prístup k životu v koncentrovanej podobe, to všetko sľubuje návšteva predstavenia.

Zdroj: MsKS, Sponzorovaný článok

 

Pri sponzorovaných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre. Možnosť komentovať je pri týchto článkoch dostupná len na výslovné želanie klienta.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross