No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Predstavenie bratislavského divadla Astorka Korzo´90 "Milovníci" vypredané !

14. mája 2009 |  | 

Včera sa diváci v preplnenej divadelnej sále rimavskosobotského Domu kultúry výborne bavili na grotesknej hre v réžii Milana Lasicu v podaní bratislavského divadla Astorka Korzo 90, ktorá s nadhľadom rozpráva o komplikovaných ľudských vzťahoch a rozpadávajúcich sa manželstvách. Kulisami Milovníkov s podtitulom Breviár vzťahov je súčasné európske veľkomesto.

Predstavenie bolo plné nečakaných zvratov, humoru, jemného cynizmu, nechýbali vulgarizmy a malá lekcia z anglického jazyka.  Na javisku sa objavili herecké osobnosti známe z televíznych obrazoviek – Anna Šišková, Boris Farkaš, Marta Sládečková, Ady Hajdú, Milena Minichová a Peter Kerlík. Za nezabudnuteľný herecký výkon, ktorý podáva Marta Sládečková v postave klamanej manželky Heleny vyrovnávajúcej sa s nečakanou neverou manžela (Ady Hajdu), získala táto výborná herečka prestížnu Výročnú cenu Slovenského literárneho fondu.

"Vypredaná sála svedčí o tom, že aj rimavskosoboťania majú záujem o kvalitnú kultúru v podaní profesionálnych divadiel," povedala Tatiana Koniarová z Mestského kultúrneho strediska, ktoré predstavenie Milovníci organizovalo.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross