No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Program Kina Orbis: V septembri na vás čaká filmová romantika, akčné scény aj hororové okamihy + SÚŤAŽ

5. septembra 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA - Jan Žižka, Pozvánka do pekla, Moonage Daydream, Vstupenka do raja, Indián, Slovo alebo i Svetlonoc. Aj tieto filmové novinky si budete môcť vychutnať v rimavskosobotskom Kine Orbis.

V septembri si pre vás kino pripravilo opäť niekoľko nových snímok rôznorodých žánrov. Nechýba romantika, hororové scény, akčné momenty či mysteriózne zážitky. Na filmovom plátne si budete môcť pozrieť filmy z domácej aj zahraničnej produkcie.

Článok pokračuje pod reklamou


Do pozornosti vám dávame napríklad film Svetlonoc, ktorý režírovala Tereza Nvotová. Pred niekoľkými dňami ho porota súťažnej sekcie Cineasti del presente (Súčasná kinematografia) ocenila na festivale v Locarne Zlatým leopardom za najlepší film.

Tí, ktorí sa radi boja, by mohli prijať Pozvánku do pekla. Po smrti svojej matky Evie objaví strateného bratranca. Na pozvanie od svojej znovunájdenej rodiny sa ocitne na honosnej svadbe. Postupne odhalí zvrátené tajomstvá a choré úmysly skrývajúce sa za prehnanou štedrosťou svojich „najbližších“. Rodinná idylka sa tak čoskoro zmení na hrôzostrašnú nočnú moru a boj o prežitie.

Romantická komédia Vstupenka do raja vám predstaví zaujímavú rodinu. George Clooney a Julia Roberts sa v úlohách ex-manželov snažia zachrániť ich zamilovanú dcéru. Chystá sa urobiť rovnakú chybu, ktorej sa kedysi sami dopustili. Záchranná akcia sa však vyvinie úplne nečakane.

Program Kina Orbis nájdete aj v našom kalendári podujatí.

SÚŤAŽ

V spolupráci s Kinom Orbis v Rimavskej Sobote sme si pre vás pripravili ďalšiu súťaž o lístky do kina. Tentokrát sú v hre dva lístky na romantickú komédiu Vstupenka do raja, v ktorej si v hlavných úlohách zahrali Julia Roberts a George Clooney. Lístky sú na sobotu 17. septembra, film sa začne o 20:00.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, do komentárov označte jednu osobu, ktorej by sa film mohol páčiť, a dajte like na príspevok, ktorý môžete pokojne aj zdieľať. V piatok 9. septembra 2022 o 15:00 vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku do kina na film Vstupenka do raja.

Všeobecné podmienky a pravidlá súťaží nájdete na tomto odkaze.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross