No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Už v stredu Dom kultúry rozozvučí magická filmová hudba

27. septembra 2020 |  | | | |

Aktualizované 26. septembra.
Termín koncertu bol posunutý už na 30. septembra z dôvodu obmedzujúcich opatrení v októbri.

Nájsť si chvíľku pre seba v uponáhľanej dobe, nepodľahnúť stresu, rozjímať, meditovať, trebárs aj pri hudbe, si budete môcť vyskúšať už onedlho aj v Rimavskej Sobote. Zavedie vás k tomu magická filmová hudba. Marcový koncert bol preložený na 2. októbra. „Tešíme sa, že sa nám podarilo nájsť náhradný termín!!“ avizuje spoluorganizátorka podujatia Jana Juhaniaková zo Sahadža joga Slovensko.

Do Rimavskej Soboty zavíta charizmatická speváčka a herečka Mirka Partlová a skvelý muzikálový spevák a herec Ján Slezák s hudobným sprievodom profesionálnej 8-člennej skupiny Cinemagic BAND pod vedením Romana Rusňáka (RR projekt).

V Dome kultúry tak odznejú o 19-tej hodine filmové hity v klasickom prevedení, ako slávna rozprávka Frozen, soundtrack od Hansa Zimmera z oscarového filmu Gladiátor. Dychberúci song Show must go on od Queenu a ďalšie, ako duet Shallow - Start is born, ktoré prinesú nezabudnuteľný umelecký zážitok a návod, ako zvládať stres tejto doby a nevyhorieť, avizujú organizátori koncertu z RR projektu a Sahadža joga Slovensko. Ako pre Rimava.sk ďalej uviedla Jana Juhaniaková zo Sahadža joga Slovensko, koncert sa rozhodli zorganizovať pri príležitosti 30. výročia existencie Sahadža jogy na Slovensku (a 50. výročia celosvetovo), ktorá priniesla tisíckam ľudí vnútorný pokoj, sebapoznanie a sebarealizáciu.

Článok pokračuje pod reklamou



„A v rovnakej miere chceme ľuďom sprístupniť klasickú hudbu, ktorá nikdy nestratí na svojom čare a v modernom podaní a v podaní talentovaných osobností z oblasti hudobného umenia môže obohacovať ďalšie a ďalšie generácie. Koncert tak bude zameraný na umelecký zážitok a sebapoznanie, stretne sa tu umenie hudby s umením ticha,“ doplnila.

Prepredaj lístkov na internetovej stránke www.domkultury-rs.sk, alebo telefonicky na 0907 886 252 (R. Sobota) alebo 0914 103 323 (Hnúšťa).

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross