No active "ca-sidebar-197687" sidebar

R. SOBOTA: Hana Zagorová potvrdila štvrtkový koncert v Dome kultúry

hana-zagorovaJedna z najväčších hviezd česko-slovenskej hudobnej scény Hana Zagorová, ktorá prichádza na turné po Slovensku, potvrdila svoju účasť na koncerte v Rimavskej Sobote. Ako ďalej Rimava.sk informovala poverená riaditeľka MsKS v Rimavskej Sobote Milana Jutková, speváčka vystúpi v galakoncerte s orchestrom BOOM Band Jiřího Dvořáka a hosťom Petrom Rezekom už vo štvrtok, 15. októbra, o 19.00 hod.

Na koncerte majú odznieť najväčšie hity od začiatku speváckej kariéry až po súčasnosť! Speváčka, textárka, herečka a moderátorka Hana Zagorová – dáma českej populárnej hudby drží po Lucii Bílej najviac ocenení Zlatý slávik v kategórii speváčka, stala sa držiteľkou deviatich zlatých slávikov nepretržite od roku 1977 až do roku 1985. Počas svojej kariéry naspievala viac než 800 piesní. Na koncertných turné precestovala okrem Českej a Slovenskej republiky celú Európu, Strednú Áziu, Strednú a Severnú Ameriku. Získala niekoľko zlatých a platinových dosiek, cien a uznaní u nás i v zahraničí.

Hana Zagorová mala v Rimavskej Sobote vystúpiť už pred rokom, niekoľko jej koncertov bolo kvôli chorobe speváčky zrušených.

zagorova

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross