No active "ca-sidebar-197687" sidebar

R. SOBOTA: Havarijný stav vodovodu v MsKS už odstránili

10. decembra 2019 | |  | 

Havarijný stav vodovodu, ktorý vyvrcholil v Mestskom kultúrnom stredisku v uplynulých dňoch bol odstránený. Porucha na vodovodnom potrubí bola odstránená dnes na poludnie. Informáciu pre Rimava.sk potvrdila riaditeľka MsKS Milana Jutková. „Vodu už máme, takže nemusíme ďalej obmedzovať prevádzku. Obmedzili sme užívanie sociálnych zariadení," povedala na poludnie riaditeľka a dodala, že sa im potichu strácala voda, ktorá unikala cez zakopané železné vedenie. Od minulého štvrtku tak postupne prekopali približne desať metrov pri budove a vchode do jednej z prevádzok, baru Dekáč, ktorý bol od nedele zatvorený.

Za "obeť" padol jeden strom a časť chodníka. „Voda nevyrazila na povrch, len sa niekde strácala," poznamenala Jutková, podľa ktorej ide o havarijnú situáciu kvôli poruche a zatiaľ náklady nie sú vyčíslené. „Dohodli sme sa, že dnes ešte nebudeme piť vodu z vodovodu kým nabehne do systému," podotkla. Ako však dodala, nejde o jediný problém na ich budovách, podobný mali asi pred mesiacom na amfiteátri.



Obmedzená odstávka sa dotkla niekoľkých stoviek užívateľov MsKS, nielen uplynulých akcií ale aj viacerých krúžkov či prevádzky Dekáč. Podľa prevádzkovateľa bude Dekáč otvorený od 15-tej hodiny.

Zdroj: Rimava.sk 


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross