No active "ca-sidebar-197687" sidebar

R. SOBOTA: Hlasovanie za projekty z participatívneho rozpočtu je spustené

RIMAVSKÁ SOBOTA - V stredu (2. marca) sme vás informovali o žiadateľoch, ktorí sa zapojili do výzvy na podávanie projektov z participatívneho rozpočtu mesta R. Sobota. Zapojilo sa ich desať.

Spôsob hlasovania už mesto uverejnilo na svojom webe. Zoznam žiadateľov aj s ich zámermi si môžete prečítať v našom predchádzajúcom článku.


Prečítajte si tiež: Rim. Sobota: O pár dní sa začne hlasovanie za projekty participatívneho rozpočtu, prihlásilo sa ich desať


Článok pokračuje pod reklamou


Na zasadnutí finančnej komisie a komisie pre rozvoj mesta a služby, európske projekty a cezhraničnú spoluprácu, ktoré sa uskutočnilo 2. marca, boli predložené projekty posudzované.

Hlasovanie o návrhoch projektov bude trvať od 4. do 31. marca formou hlasovacieho lístka v kancelárii podateľne mestského úradu, alebo internetovým hlasovaním.

Hlasovať za návrhy projektov je povolené jedenkrát a hlas je možné odovzdať maximálne trom projektom. 13. apríla budú zverejnené výsledky hlasovania. Realizácia projektov bude možná do 30. novembra tohto roka.

Internetové hlasovanie za jednotlivé projekty je možné na tomto odkaze, kde je potrebné vyplniť svoju e-mailovú adresu, meno a priezvisko.

Článok pokračuje pod reklamou


Maximálna výška podpory pre jeden projekt je 3-tisíc eur. Rimavská Sobota v rámci tohto rozpočtu dokáže rozdeliť maximálne 20-tisíc eur.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross