No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Rim. Sobota: Gemersko-malohontský jarmok sa vráti do centra mesta už o niekoľko dní + PROGRAM

6. septembra 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA - Už o niekoľko dní môžete v Rimavskej Sobote zažiť atmosféru jarmoku. Okrem stánkov na vás bude v centre mesta čakať aj kultúrny program.

Gemersko-malohontský jarmok sa v Rimavskej Sobote bude konať v 23. a 24. septembra (piatok, sobota) na Hlavnom námestí. Informovala o tom samospráva na svojom webovom sídle.

Článok pokračuje pod reklamou


"Pre všetkých, ktorí centrum nášho mesta v týchto dňoch navštívia, je pripravený bohatý kultúrny program, ako je hudobná skupina Cimbal Brothers, hudobná skupina Team Revival Martin, skupina Akcent Live, ženská spevácka skupina Čriepky z Ružomberka a ľudová hudba Liptáci. Tešiť sa môžete aj na vystúpenia našich domácich talentov, ako je detský tanečný súbor Čisté duše, Centrum voľného času Relax, hudobná dielňa Mariky Pákovej, hudobná skupina Južný wietor, Tanečný orchester Rimavská Sobota a country skupina Bluetrend," priblížilo mesto s tým, že pre našich najmenších je pripravená tanečná show Crazy Chichi & friends.

Súčasťou jarmoku bude slávnostné otvorenie výstavy ovocia, zeleniny, okrasných rastlín, zvierat a produktov v priestoroch Mestského kultúrneho strediska či slávnostné vyhlásenie výsledkov súťaže o najkrajší balkón, predzáhradku a odovzdávanie ocenení za rozvoj mesta Rimavská Sobota.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross