No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Rim. Sobota: V našom meste vystúpi slovenská hudobná legenda

RIMAVSKÁ SOBOTA – V Rimavskej Sobote vystúpi legenda slovenského undergroundu Chiki liki tu-a. Prešovčania sa predstavia na treťom ročníku multižánrového festivalu FRAJ, ktorý organizuje Mestské kultúrne stredisko 27. a 28. augusta v budove Čierny orol na Hlavnom námestí.

Chiki liki tu-a je na scéne už 26 rokov a má na konte viac ako 1 400 koncertov v 15 krajinách Európy. Skupina zo slovenského Seattlu hrala päťkrát na najväčšom stredoeurópskom festivale Sziget a je pravidelným účinkujúcim známych česko-slovenských podujatí ako Pohoda, Rock for People, Colours of Ostrava alebo Grape.

Článok pokračuje pod reklamou



Chiki liki tu-a sa do povedomia širokej verejnosti dostali v roku 2003 recesistickou skladbou Láska moja de si. Na konte však majú 8 albumov, na ktorých sa nachádzajú známe hity ako Monte Carlo, Kuca paca, Kristína či DPH.

Martin Višňovský, Ľuboslav Petruška a Tomáš Višňovský budú vrcholom sobotného programu. Lístky na tento, v širokom okolí unikátny, festival si môžete kúpiť na portáli GoOut v predpredajovej cene 12 eur. Mená ďalších účinkujúcich festival zverejnil na svojom Facebooku a Instagrame.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross