No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FOTO/VIDEO-HOT ART: Rozprávkový muzikál potešil nielen deti ale aj dospelých

11. augusta 2014 | |  | | | |

matko-a-kubko-hot-art-rimavskaRozprávkový muzikál Maťko a Kubko v podaní košického Divadla Hudby potešil v nedeľu podvečer deti a rodičov v Rimavskej Sobote. V rámci projektu HOT ART - umenie v uliciach mesta si príbehy dvoch valachov prišlo pozrieť viac ako 150 divákov. Statoční valasi sa postavili medveďovi aj vlkovi, ktorí si chceli pochutnať na ich ovečkách. Zažili dobrodružstvá pri hľadaní pokladu na Jána i pri chytaní kukučky. V muzikáli Miloslava Miňa Mojžiša podľa rovnomenného námetu Marianny Grznárovej odznelo viacero chytľavých ľudových aj autorských pesničiek.
Predstavenie bolo súčasťou projektu HOT ART – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktoré organizuje Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou MK SR a spoločnosti Automax s.r.o.

kliknite pre zväčšenie

kliknite pre zväčšenie

V rámci HOT ARTu vám organizátor ponúkne v piatok 15. augusta od 20.00 hod. na nádvorí Čierny orol zaručenú zábavu a tanečný večer v štýle funky s legendárnou kapelou Love 4 Money.
Veľké podujatie pre mladých, ktoré nepotrebuje žiadne dlhé komentáre je pripravené na piatok 29.8., kedy v Čiernom orlovi od 20.00 hod. privítame špičku slovenskej hip - hopovej scény. Koncertovať príde Moja Reč s kapelou Komplot, Zverina, Shomi a o skvelú afterpárty sa postará DJ Jazzy, Ka Ya a Ples.

V stredu 3. 9. o 19.00 hod. predstaví viacnásobný Zlatý slávik Peter Cmorík & Band v rámci svojho druhého turné nové CD O tebe. Podľa jeho slov je to prierez štyroch albumov plus piesne, ktoré vznikli k rôznym projektom a samozrejme aj "niečo naviac".

Záverečným a teda posledným podujatím bude vtipná a bláznivá komédia o peripetiách rozpadu manželstva s vynikajúcim hereckým obsadením Štyria na kanape. V pondelok 15 . 9. o 19.00 hod. v divadelnej sále Domu kultúry privítame Petru Polnišovú, Henrietu Mičkovicovú, Emila Horvátha, Richarda Stankeho a Ľuboša Kostelného. Už dávno ste sa toľko nenasmiali, ako zaručene na tejto fraške, kde plieskajú facky aj dvere, padajú obvinenia aj zábrany a víťazí všeobjímajúci humor. Nenechajte si ujsť skvelé výkony Vašich obľúbených hercov.

Koncom augusta a začiatkom septembra zavíta do Rimavskej Soboty známy originálny kočovný typ „open-air kina Bažant kinematograf (29. 8. – 1. 9.), v rámci ktorého odpremietajú na Hlavnom námestí vynikajúce filmové tituly: Okresný prebor, Fair play, eŠteBák a Kandidát.

[su_media url="https://www.youtube.com/watch?v=cfSQBPLwyeo" width="600" height="388"]

Zdroj: Sponzorovaný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross