No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Súčasťou sprievodného programu FourFestu bude aj známy slovenský interpret

RIMAVSKÁ SOBOTA – Stredná odborná škola obchodu a služieb (SOŠOS) v rámci 13. ročníka FourFestu už tradične organizuje aj sprievodný program, ktorý sa tohto roku uskutoční 9. mája (v pondelok). Samotné súťaže pod záštitou predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Jána Luntera sa uskutočnia v utorok 10. mája.

Sprievodné podujatia odštartujú už o 8:30 hod. súťažou vo varení tradičných jedál na nádvorí reštaurácie Čierny orol. V tomto roku bola za súťažné jedlo zvolená fazuľovica. O 14:00 hod. je naplánovaná beseda Na slovíčko s... v Junior komplexe, ktorej sa zúčastní olympijský víťaz Csaba Hegedüs z Maďarska.

A ako zavŕšenie prvého dňa FourFestu odohrá koncert známy slovenský textár, hudobník a interpret Adam Ďurica v divadelnej sále Domu kultúry o 18:00 hod. Jeho spevácke začiatky sú spojené s prvým ročníkom TV show – Slovensko hľadá Superstar a na slovenskej scéne pôsobí približne od roku 2002.

Zakúpiť lístky na toto podujatie si môžete na sekretariáte Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Rimavskej Sobote. Cena vstupenky na koncert Adama Ďuricu je 17 eur.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross