No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Tanečný dom pre najmenších vo Fiľakove pokračuje aj v marci

Foto: Archív MsKS

FIĽAKOVO – Tanečný dom pre najmenších pokračuje aj v marci. Napriek obdobiu chorôb sa stretli s veľkým záujmom a v priestoroch Mestského kultúrneho strediska (MsKS) sa uskutočnil februárový program pre najmenších.

"Žiaľ, tentokrát program pre batoľatá s rodičmi pre chorobu bol zrušený, ale lektori tanečného domu Alexandra Koronczi a Dániel Légár, sa opäť postarali o obsažnú zábavu pre takmer 80 detí a dospelých. Školu spevu viedla spevácka skupina Foncsik," informovala Andrea Illés Kósik, riaditeľka MsKS.

Článok pokračuje pod reklamou


Ďalšie podujatie cyklu Tanečný dom pre najmenších sa uskutoční 18. marca v budove MsKS. "Hudobný doprovod bude zabezpečovať ľudová hudba File Banda a Dobroda, lektorom programu pre batoľatá s rodičmi bude Gabriella Farkas, školu tanca povedú Angéla a Dániel Gaspárovci (bývalí tanečníci FS Rakonca). Škola spevu bude prebiehať pod vedením speváckej skupiny Foncsik, podujatie zavŕši ľudový rozprávkar János Bukovics. Program pre batoľatá sa začína o 16:00 hod. v bábkovej sále kultúrneho strediska, o 16:30 hod. v spoločenskej sále sa uskutoční škola ľudového tanca, spevu a hier pre žiakov prvého stupňa," priblížila riaditeľka.

Organizátorom podujatia je Mestské kultúrne stredisko vo Fiľakove, občianske združenie Iuvenis Neogradiensis a ZO Csemadok Fiľakovo. Tanečný dom pre najmenších prebieha s mesačnou pravidelnosťou v maďarskom jazyku. Nasledujúce podujatie je naplánované na 22. apríla.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross