No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Tanečný dom pre najmenších vo Fiľakove pokračuje

25. novembra 2022 | | |  | 
Foto: Archív MsKS

FIĽAKOVO - Tanečný dom pre najmenších pokračuje aj v novembri. Minulý mesiac sa v priestoroch Mestského kultúrneho strediska (MsKS) vo Fiľakove zišlo vyše sto účastníkov. V programe účinkovali bývalí tanečníci FS Rakonca, Angéla a Dániel Gáspárovci s ľudovou hudbou File Banda.

Školu spevu viedla spevácka skupina Foncsik a lektorky programu pre batoľatá s rodičmi boli Laura Burovincz a Alice Környei.

Článok pokračuje pod reklamou


"Mestské kultúrne stredisko vo Fiľakove a občianske združenie Iuvenis Neogradiensis dňa 26. novembra usporiada druhé podujatie z cyklu Tanečný dom pre najmenších v budove MsKS. Hudobný sprievod bude zabezpečovať ľudová hudba File Banda, lektormi programu pre batoľatá s rodičmi budú Gabriella Farkas a Peter Simon. Školu tanca povedie Alexandra Koronczi (bývalá tanečnica FS Rakonca) a Dániel Légár. Škola spevu bude prebiehať pod vedením speváckej skupiny Foncsik," informovala Andrea Illés Kósik, riaditeľka MsKS.

Podujatie pre batoľatá sa začne o 16:00 hod. v bábkovej sále kultúrneho strediska a od 16:30 hod. sa v spoločenskej sále uskutoční škola ľudového tanca a hier pre žiakov prvého stupňa. Tanečný dom prebieha v maďarskom jazyku a ďalšie stretnutie je naplánované na 10. decembra v rámci predvianočného programu pod názvom Radujme sa.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross