No active "ca-sidebar-197687" sidebar

TEATRO prináša na Kurinec dvojdňový hudobný festival. Už tento víkend

15. júna 2012 | |  | 

Metalinda, Gladiator, Pearl Jam revival, ABBA show, BONEY M. Show, U.K.N.D ale tiež mnohé ďalšie profesionálne aj amatérske kapely sú na programe dvojdňového hudobného festivalu Gemerfest, ktorý prináša Teatro, optická digitálna televízia a internet. Po rokoch sa koncertná šnúra bude konať v rekreačnej oblasti Kurinec Zelená voda pri Rimavskej Sobote, 22. a 23. júna. „Nechceli sme ísť cestou tvrdej muziky, skôr to bude rodinný hudobný festival, kde si na svoje prídu rôzne generácie,“ povedal pre Rimava.sk organizátor podujatia Peter Balogh.

Okrem vystúpení kapiel, ktoré sa na pódiu budú striedať až do neskorých nočných hodín, sú pripravené aj sprievodné súťaže, kolotoče a rôzne atrakcie. Na tých, ktorí chcú stráviť oba dni festivalu priamo na Kurinci, čaká stanové mestečko.

Jednodňová vstupenka na piatok alebo na sobotu stojí 9 eur, dvojdňové vstupné vychádza na 14 eur, v predpredaji zaň zaplatíte len 12 eur. Deti do 130 cm majú vstup zdarma. Lístky na Gemerfest budú k dispozícii od začiatku júna, v Turistickom informačnom centre v Rimavskej Sobote a v Revúcej.

.

Zdroj: Rimava.sk, Sponzorovaný článok

Pri sponzorovaných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre. Možnosť komentovať je pri týchto článkoch dostupná len na výslovné želanie klienta.

.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross