No active "ca-sidebar-197687" sidebar

The Duchon's mieria do Rimavskej Soboty. Počas hudobno-tanečnej show odznejú nesmrteľné hity Karola Duchoňa v novom šate

21. júla 2021 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Aj keď jeho hity vznikali pred približne 40 rokmi, aspoň jeden pozná takmer každý, pretože doslova zľudoveli. Karol Duchoň už nie je medzi živými, no jeho hlas sa z rádií ozýva naďalej. Najznámejšie piesne slovenskej hudobnej legendy si teraz budete môcť vypočuť naživo – v Rimavskej Sobote vystúpia The Duchon's.

Hudobno – tanečná show ako pocta speváckej legende Karolovi Duchoňovi sa predstaví v sobotu 24. júla 2021 o 20.30 hod. v divadelnej sále Domu kultúry v Rimavskej Sobote. Súčasní slovenskí umelci sa pod vedením Jána Ďurovčíka rozhodli vzdať poctu nežijúcemu fenomenálnemu spevákovi novou netradičnou formou aj za pomoci divákov, ktorí majú možnosť dozvedieť sa všeličo o živote a tvorbe Karola Duchoňa. Program graduje a určite roztlieska, rozospieva a dokonca roztancuje všetkých prítomných divákov.

Budete mať možnosť vypočuť si naživo nesmrteľné hity Karola Duchoňa v novom šate, v podaní špičkových mladých slovenských umelcov na čele s Patrikom Vyskočilom, v aranžmánoch Antona Popoviča a réžii a choreografii Jána Ďurovčíka.

The Duchon's vystúpia v divadelnej sále Domu kultúry v Rimavskej Sobote. Vstupné je 23 eur. Lístky si môžete kúpiť v Mestskom kultúrnom stredisku a online na www.kulturars.sk.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross