No active "ca-sidebar-197687" sidebar

TRANSISTOR: Večer plný hudby, umenia a zábavy už dnes v GAB klube

transistorJe tu ďalšie pokračovanie kultúrneho podujatia Transistor, ktoré opäť prináša poriadnu dávku hudby, umenia a zábavy. To všetko už dnes, 9. mája, v GAB klube v Rimavskej Sobote. Transistor team v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom v Rimavskej Sobote za podpory sponzorov, pripravili opäť atraktívny program, ktorý pravdepodobne osloví predovšetkým mladú generáciu ako aj milovníkov vizuálneho umenia a klubovej zábavy.

Počas večera vystúpi londýnsky producent a bubeník WOLUUX. Angličan si pre sobotské publikum prichystal prezentáciu jeho najnovšej tvorby. Elektronické tanečné beaty budú sprevádzané gitaristom, ktorého si Woluux pozval ako hosťa. Návštevníci sa môžu tešiť na originálne vystúpenie, ktoré skombinuje svet elektronických zvukov a živých nástrojov.

Okrem hudby v rytmoch drum and bass, dubstep, glitsch, trap a ďalších, ktoré odznejú na hlavnom stage-i alebo v chill out gardene na terase, budú atmosféru dopĺňať premietané špeciálne vizualizácie a medzinárodná výstava fotografií Foto Expo.
Transistor prináša medzinárodnú výstavu fotografií študentov architektúry a dizajnu za uplynulý rok 2013. Táto výstava sa organizuje už 13 rokov a zapájajú sa do nej prevažne európski študenti. Vždy sa hlasuje o najlepšie práce, ktoré získavajú ocenenia.

„Keď sme pred desiatimi rokmi začali organizovať Transistor, mali sme na to jednoduchý dôvod- páčila sa nám tanečná hudba a subkultúra, ktorá nám prišla pravdivejšia, ako to prezentujú komerčné médiá. Obdivovali sme ľudí, ktorí s dušou robia niečo pre “scénu” a rozhodli sme sa ich podporiť, nech robia akúkoľvek činnosť, ktorá ma svoje kvality a má zmysel.Dnes mnohí z týchto ľudí sú uznávanými v tom, čo robia a to nielen doma ale aj v zahraničí. Po desiatich rokoch nás nesmierne teší, že sme svojou troškou prispeli ku kultúre “novej generácie”, podporili ich činnosť a vytvorili komunitu ľudí, ktorí vedia, že Transistor je nielen party - je to životný štýl o pozitívnom myslení a kreativite,“ povedal člen organizačného tímu Adam Pavella.

Vizuálna reč marketingovej kampane na Facebook-u (aj na plagáte) poukazuje na veci okolo nás, ktoré nikdy nedávali zmysel - ako napríklad vojny a podobne, a tak im Transistor grafici prikreslili aspoň trochu ľudskosti.

Tento Transistor je venovaný formujúcej sa domácej scéne a našim sobotským DJom, ktorí majú čoraz viac vystúpení na Slovensku. Je za tým veľa ich práce a viery v to, čo ich baví. Počas večera okrem anglického hosťa vystúpia domáce hviezdy: Ka Ya, Sandy, Ples a Dj Ruka.

Podujatie o 20:00 odštartuje diskusia a klubovej scéne a kultúre, ktorej sa zúčastní aj Angličan Woluux.Diskusia bude vedená odľahčenou formou a zapojiť sa bude môcť úplne každý.

Určite sa môžeme tešiť na večer plný umenia, hudby a dobrej zábavy . Ako pikošku uvedieme, že dievčatám budú hostesky na akcii rozdávať bublifuky.

Vidíme sa na Transistore!

transistor plagat

Zdroj: Transistor team, Sponzorovaný článok
Rimava.sk je mediálny partner podujatia

 


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross