No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Úsporné opatrenia sa dotknú aj osláv Dní mesta

19. marca 2009 |  | | |

V rámci úsporných opatrení mesta Rimavská Sobota sa hlavný program tohtoročných osláv Dní mesta bude konať v jeden deň. Pre Rimava.sk to potvrdil vedúci oddelenia kultúry a starostlivosti o občana MsÚ Štefan Baláž. Ako ďalej informoval, gro akcií sa uskutoční 5. mája, vrátane slávnostného zasadnutia mestského zastupiteľstva, udelenia ceny mesta a ekumenických bohoslužieb. „Tradičné jarné trhy však budú trvať dva dni, 5. a 6. mája,“ uviedol Baláž.

Podľa jeho slov definitívny program osláv by mal byť známy do konca mesiaca, jeho zostavením je poverená osobitná komisia. „Program bude zabezpečovať mestské kultúrne stredisko a Centrum voľného času Relax,“ povedal vedúci oddelenia. „Tradične budú na Dni mesta pozvaní aj hostia z partnerských miest Rimavskej Soboty,“ dodal.

V rámci sprievodných podujatí Baláž avizoval volejbalový, prípadne aj hádzanársky turnaj, ktorý by sa mal konať 2. mája. „V piatok, 8. mája sa ako sprievodná akcia Dní mesta bude konať aj spomienka pri príležitosti 65. výročia Holocaustu a deportácií občanov Židovského pôvodu z Rimavskej Soboty a okolia,“ povedal.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross