No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Už o niekoľko dní bude Dni mesta oslavovať aj Tisovec

Zdroj: mesto Tisovec

TISOVEC - Cez víkend (1. - 3. júla) sa budete môcť zabaviť na oslavách mesta v Tisovci. Dni mesta Tisovec sa začnú v piatok o 15-tej hodine v Mestskej galérii s vernisážou výstavy "100 rokov futbalu v Tisovci" a skončia sa nedeľnou slávnostnou bohoslužbou o 9-tej hodine.

Piatkový program bude pokračovať v kinosále Mestského kultúrneho strediska slávnostným zastupiteľstvom, ktorého súčasťou bude aj vystúpenie slovenského operného dua La Strada, ktoré tvorí barytonista Peter Ďurovec a tenorista Zoltán Mikó. Repertoár operného dua pozostáva zo svetových operno-popových skladieb od interpretov, ako napríklad Andrea Bocelli, zoskupenia II Divo a ďalších.

Článok pokračuje pod reklamou


Sobota bude programom nabitá. Už od 9-tej hodiny sa budete môcť prísť pozrieť na jarmok, ktorý bude venovaný tradičným ľudovým remeslám na Námestí Dr. V. Celementisa pri mestskom úrade a súčasťou bude aj varenie kotlíkových špecialít.

Od 11-tej hodiny deťom predvedie šermiarsko-divadelná kumpánia Via Historica divadelné predstavenie a ďalší program pre deti bude pripravený v priestoroch za evanjelickým kostolom. Tých najmenších potešia napríklad rôzne atrakcie.

Na tribúne pred základnou školou vystúpi DH Hradovanka a Folklórny súbor Bystrina z Banskej Bystrice, ktorý vznikol v roku 1980 a prezentuje tance a spevy z rôznych regiónov Slovenska.

V areáli ZŠ si budete môcť pozrieť aj vystúpenie headlinera večera – Desmodu s Robom Šimkom a tiež revival band Michal Tučný z Českej republiky.

A napokon s večernou zábavou na vás bude čakať hudobná skupina DEZÉN, ktorá celý slávnostný víkend uzavrie v spoločenskej sále MsKS.

Zdroj: mesto Tisovec

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross