No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V máji v R. Sobote divadlo Astorka, Laci Strike aj punk-rockový koncert

25. marca 2009 |  | |

Slovenské herecké osobnosti ako Anna Šišková, Boris Farkaš, Marta Sládečková či Vladimír (Ady) Hajdu sa už čoskoro predstavia na divadelných doskách rimavskosobotského Domu kultúry.  V stredu, 13. mája, o 19-tej hod. uvedú inscenáciu divadla Astorka pod názvom Milovníci. Režisérska taktovka Milana Lasicu sľubuje inteligentnú zábavu a kvalitný umelecký zážitok. Rimava.sk informovala Tatiana Koniarová z Mestského kultúrneho strediska v Rimavskej Sobote.

Príbeh Milovníkov sa odohráva v súčasnom európskom veľkomeste, postavený je na množstve nečakaných zvratov v partnerskom spolužití piatich priateľov. S groteskným nadhľadom rozpráva o komplikovaných ľudských vzťahoch a rozpadávajúcich sa manželstvách.
Vstupenky na toto predstavenie je možné zakúpiť už teraz, počas celého apríla bude ich cena 9 eur, od 1. mája budú o 3 eurá drahšie. Ako pre Rimava.sk uviedla Tatiana Koniarová, včasný záujem o lístky na túto divadlenú hru je podmienkou jej uvedenia v Rimavskej Sobote.

Ako Koniarová ďalej naznačila, 15. mája do Rimavskej Soboty zavíta aj známy slovenský tanečník Laci Strike so svojou Street Dance Academy. Celovečernému programu by mal predchádzať tanečný workshop.

Milovníci punk-rockovej hudby si koncom mája prídu tiež na svoje. V sobotu, 23. mája, bude na rimavskosobotskom amfiteátri koncertovať česká hudobná formácia Alkehol a slovenský Konflikt. Ich vystúpenie v Rimavskej Sobote bude jediné v širokom okolí, je súčasťou Topfest 2009.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross